Тайські трав'яні льодяники від кашлю і болю в горлі Takabb (8852761000063)

Тайські трав'яні льодяники від кашлю і болю в горлі Takabb (8852761000063)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

50

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Класичні тайські трав'яні льодяники від кашлю Takabb (Такабб). Компанія Takabb (Sim Tien Hor) Co., Ltd заснована більше 80 років тому, працює і виробляє продукцію кращої якості для тайського ринку. Стандарти виробництва еквіваленти міжнародним, прогрес, що постійно розвивається, зробили компанію провідним лідером у виробництві засобів від кашлю. Не містять цукор.

Покази до застосування льодяників від кашлю Takabb
Льодяники проти кашлю, освіжають рот і сприяють розрідженню і видаленню мокротиння. Мають класичний трав'яний м'ятний смак.

Дія основних компонентів трав'яних льодяників Takabb
Абрикос

у своєму складі містить інулін, крохмаль, мікроелементи, цукор, пектин, органічні кислоти, вітаміни різних груп. Абрикос використовують як відхаркувальний засіб при кашлі, він надає муколтичний ефект, розріджує мокроту і полегшує її виведення з легких і бронхів, допомагає вилікувати застуду.

Лотос орехоносний
багатий вітамінами групи В, А, C, D, Е, К і РР, цінними мінеральними речовинами, лимонною і бурштиновою кислотами, бета-каротином і холіном. Кошти з лотосом допомагають позбутися надлишку зсідів в органах дихання і пом'якшують кашель, а тому його особливо рекомендують вживати в період загострення сезонних захворювань. Лотос допоможе при кашлі, захворюваннях дихальних шляхів і горла, бронхіальній астмі, пневмонії.

Екстракт кореня солодкі
(лакриці) містить ізофлавоноїди і лауріцидин, які надають активну антибактеріальну дію, знищуючи основні типи бактерій. Флавоноїди мають легкий болезаспокійливий ефект, допомагають зменшувати спазми і запальний процес, допомагають розслабляти гладкі м'язи в бронхах. Провідна сфера застосування екстракту - це лікування захворювань дихальної системи (різні види кашлю, бронхіти, трахеїти), запальні захворювання. Солодка допомагає посилювати виробництво суглоб у дихальній системі, захищаючи тканини від подразнення і впливу агресивних ліків, вірусів, мікробів. Також вона розріджує мокроту, що накопичується в бронхах, допомагає її відкашлювати, а також дезінфікують слиз.

Сумах китайський
це чагарник, що відноситься до сімейству анакардієвих. Завдяки танінам у складі сумах відрізняється вираженими антибактеріальними і протизапальними діями. З його допомогою вдається справлятися із запальними процесами ротової порожнини, дихальних органів і травної системи. Сумах застосовується при простудних захворюваннях, бронхіті, підвищеному потовиділенні. Використовується також при авітамінозі, гарячкових станах.

Офіопогон японський
вічнозелена багаторічна рослина. Здавна застосовується в азіатській альтернативній медицині у вигляді відварів, у складі трав'яних чаїв. Рекомендується при сухому кашлі з важким відхаркуванням при бронхіті, застуді, ГРВІ, для лікування туберкульозу, гарячкових станів.

Спосіб застосування
2-4 льодяники повільно розчинити в роті. Використовувати 4 рази на день. Підходить для дорослих і дітей.

Склад
Сумах китайський (80%), солодка (2%), лотос горіоносний (2%), екстракт абрикоса (3%), офіопогон японський (2%), інші трави.

Запобіжні заходи
Зберігати в сухому і прохолодному місці, але далеко від прямих сонячних променів

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів льодяників

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами