Тайські трав'яні льодяники від кашлю і болю в горлі Takabb (8852761000063)

Тайські трав'яні льодяники від кашлю і болю в горлі Takabb (8852761000063)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

50

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Класичні тайські трав'яні льодяники від кашлю Takabb (Такабб). Компанія Takabb (Sim Tien Hor) Co., Ltd заснована більше 80 років тому, працює і виробляє продукцію кращої якості для тайського ринку. Стандарти виробництва еквіваленти міжнародним, прогрес, що постійно розвивається, зробили компанію провідним лідером у виробництві засобів від кашлю. Не містять цукор.

Покази до застосування льодяників від кашлю Takabb
Льодяники проти кашлю, освіжають рот і сприяють розрідженню і видаленню мокротиння. Мають класичний трав'яний м'ятний смак.

Дія основних компонентів трав'яних льодяників Takabb
Абрикос

у своєму складі містить інулін, крохмаль, мікроелементи, цукор, пектин, органічні кислоти, вітаміни різних груп. Абрикос використовують як відхаркувальний засіб при кашлі, він надає муколтичний ефект, розріджує мокроту і полегшує її виведення з легких і бронхів, допомагає вилікувати застуду.

Лотос орехоносний
багатий вітамінами групи В, А, C, D, Е, К і РР, цінними мінеральними речовинами, лимонною і бурштиновою кислотами, бета-каротином і холіном. Кошти з лотосом допомагають позбутися надлишку зсідів в органах дихання і пом'якшують кашель, а тому його особливо рекомендують вживати в період загострення сезонних захворювань. Лотос допоможе при кашлі, захворюваннях дихальних шляхів і горла, бронхіальній астмі, пневмонії.

Екстракт кореня солодкі
(лакриці) містить ізофлавоноїди і лауріцидин, які надають активну антибактеріальну дію, знищуючи основні типи бактерій. Флавоноїди мають легкий болезаспокійливий ефект, допомагають зменшувати спазми і запальний процес, допомагають розслабляти гладкі м'язи в бронхах. Провідна сфера застосування екстракту - це лікування захворювань дихальної системи (різні види кашлю, бронхіти, трахеїти), запальні захворювання. Солодка допомагає посилювати виробництво суглоб у дихальній системі, захищаючи тканини від подразнення і впливу агресивних ліків, вірусів, мікробів. Також вона розріджує мокроту, що накопичується в бронхах, допомагає її відкашлювати, а також дезінфікують слиз.

Сумах китайський
це чагарник, що відноситься до сімейству анакардієвих. Завдяки танінам у складі сумах відрізняється вираженими антибактеріальними і протизапальними діями. З його допомогою вдається справлятися із запальними процесами ротової порожнини, дихальних органів і травної системи. Сумах застосовується при простудних захворюваннях, бронхіті, підвищеному потовиділенні. Використовується також при авітамінозі, гарячкових станах.

Офіопогон японський
вічнозелена багаторічна рослина. Здавна застосовується в азіатській альтернативній медицині у вигляді відварів, у складі трав'яних чаїв. Рекомендується при сухому кашлі з важким відхаркуванням при бронхіті, застуді, ГРВІ, для лікування туберкульозу, гарячкових станів.

Спосіб застосування
2-4 льодяники повільно розчинити в роті. Використовувати 4 рази на день. Підходить для дорослих і дітей.

Склад
Сумах китайський (80%), солодка (2%), лотос горіоносний (2%), екстракт абрикоса (3%), офіопогон японський (2%), інші трави.

Запобіжні заходи
Зберігати в сухому і прохолодному місці, але далеко від прямих сонячних променів

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів льодяників

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами