Протизапальний-знеболюючий гель Simildiet Laboratorios Condrogel, 200 мл (9672)

Протизапальний-знеболюючий гель Simildiet Laboratorios Condrogel, 200 мл (9672)

Продавець:Give time for your beauty

4.1/5  ( 57 оцінок )

2 558

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Професійний протизапальний-знеболюючий гель призначений для усунення неприємних відчуттів при різних патологіях кісток, зв'язок, суглобів та м'язів. Він буде особливо актуальним для використання спортсменам, оскільки підходить для розігріву перед змаганнями, а також полегшення посттравматичних станів.

Засіб Simildiet Laboratorios Condrogel проникає у вогнище запалення та нейтралізує цей процес, зменшує вираженість больового синдрому та дарує відчуття комфорту при остеохондрозі, контрактурі, вивихах, переломах, розтягуваннях, люмбалгії, артрозах, ішіасе, міалгії,. Дія гелю обумовлена ​​наявністю у складі комплексу активних компонентів природного походження, які мають виражені анальгізуючі, протизапальні та заспокійливі властивості.

Спосіб застосування: зовнішньо невелику кількість наносять на уражену ділянку суглобів або м'язових груп, втираючи легкими рухами, що масажують, 2-3 рази на день. Для посилення ефекту застосовувати під оклюзію.

Характеристики

Застосування
  • Зовнішньо невелику кількість наносять на уражену область суглобів або м'язових груп, втираючи легкими рухами, що масажують, 2-3 рази на день. Для посилення ефекту застосовувати під оклюзію.
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами