Краплі для очей з чорницею Ester Lutein при погіршенні різкості зору, катаракта від сверблячки знімає набряк очей.

Краплі для очей з чорницею Ester Lutein при погіршенні різкості зору, катаракта від сверблячки знімає набряк очей.

568

499

Є в наявності

2

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Краплі для очей з чорницею Ester Lutein при погіршенні різкості зору, катаракта, знімає свербіж, знімає набряк очей.

Показання до застосування:

Катаракта, кон'юнктивіт, паразити в склоподібному тілі, викликана діабетом дистрофія сітківки, старечі недуги очей, сухість очей, свербіж в очах, біль в очах, гіперактивність слізних залоз, «пісок в очах», зниження гостроти зору та інші недуги очей. Краплі призначаються для терапії очних недуг. Застосовуються при втомі очей, при сухості очей, знімає набряк очей, викликаних тривалим переглядом телепередач, читанням книг, роботою за комп'ютером, а також як мастило при носінні контактних лінз.

Дія препарату:

 має пом'якшувальну, поживну та заспокійливу дію*

 зволожує, знімає свербіж*

 нечіткість зору (при нагноєнні очей), катаракта*

 усуває відчуття стороннього тіла в очах після носіння контактних лінз*

 знімає астенопію*

 підтримує рівень вологи та гігієни очей*

 має терапевтичний вплив при старечій сухості очей, погіршенні різкості зору та світлобоязні*

 нечіткість зору (при нагноєнні очей)*

 втома очей, кон'юнктивіт*

 профілактика очних недуг (після плавання)*

 при попаданні в очі пилу та поту*

 дискомфорт при носінні жорстких контактних лінз*

 запалення під впливом ультрафіолетових та інших променів (снігова сліпота)*

 блефарит (запалення повік), свербіж*

Фармакотерапевтичні властивості препарату:

Хондроїтин сульфат, що міститься в препараті, — це високомолекулярний полісахарид, який відноситься до групи глікозаміногліканів (або протеогліканів).

Особливістю хондроїтин сульфату серед протеогліканів є його здатність збереження води в товщі хряща у вигляді водних порожнин (мікропростору - водні подушки), що створюють гарну амортизацію та поглинаючі удари, що в результаті підвищує міцність сполучної тканини.

Важливою дією хондроїтину сульфату є його здатність пригнічувати дію специфічних ферментів, що руйнують сполучну тканину, у тому числі лізосомальних ферментів, що вивільняються в результаті руйнування хондроцитів (еластазу, пептидазу, катепсин, інтерлейкін-1 та ін.).

Чорниця бере участь у процесі очищення організму від вільних радикалів, а також має антиоксидантні властивості, розширює судини, покращує місцевий кровообіг, стимулює відновлення тканин при запальному процесі. Вітамін В бере участь у процесі жирового та вуглеводного обміну, допомагає зняти втому очей, підвищує активність клітин сітківки ока, рогівки ока.*

З віком концентрація лютеїну в макулярній зоні сітківки знижується, і це, на думку фахівців-офтальмологів, є одним із факторів, що призводять до розвитку дегенеративно-дистрофічних процесів у сітківці ока. Чим більше лютеїну міститься в тканинах сітківки, тим нижчий ризик її пошкодження і менша ймовірність розвитку ретинопатії. Нестача лютеїну в їжі може стати однією з причин макулодистрофії, а в подальшому - повної втрати зору (макулярна дегенерація є однією з найчастіших причин сліпоти в осіб старше 60 років).

Екстракт чорниці, що містить у переліку компонентів крапель для очей, характеризується не тільки антиоксидантними, а й ангіопротективними властивостями, є гарантією різнобічного позитивного впливу на тканини ока та гостроту зору.

*Результат індивідуальний і залежить від особистих особливостей організму.

Склад: чорниця, жимолість японська, хондроїтин сульфат, коптис китайський, ментол, борна кислота, тинкал, гіалуронова кислота, хлористий натрій, лютеїн, дика хризантема, подорожник, корінь лудника, перлинний порошок, борна кислота, , боракс.

Спосіб застосування: 2-3 рази на день по 1-2 краплі в кожне око. Після закапування очей рекомендується накладення на заплющені очі марлі або бинта на кілька хвилин.

Упаковка: 12 мл*

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Гарантія
  • Відсутня
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами