Фітозбір Healthlife Herb Протизастудний Оздоровчий Нове Життя (New Life) 45 г

Фітозбір Healthlife Herb Протизастудний Оздоровчий Нове Життя (New Life) 45 г

Продавець:Zdravie

4.9/5  ( 117 оцінок )

Немає в наявності

200

180

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фітозбір Healthlife Herb Протизастудний Оздоровчий Нове Життя (New Life) 45 г

Для профілактики та швидкого відновлення організму під час застуди допоможе оздоровлюючий збір з трав, який збагачений вітаміном С. Кожна складова фітосбори володіє унікальною дією, забезпечуючи комплексний терапевтичний вплив кошти на організм. Фітозбір має протизапальну, відхаркувальну, що зігріває і потогінні властивості. Полегшує нежить, кашель, головний біль, ломоту в тілі і першіння в горлі. Унікальне поєднання тибетського барбарису (ягід годжі), який містить велику кількість антиоксидантів, допоможе поліпшити обмін речовин і найкращим чином сприяє процесу зниження ваги. Цілюще фітозбір - справжнє джерело поживних речовин, джерело сили і здоров'я, якими здавна користувалися люди.

ОБ'ЄМ

45 г

СКЛАД
листя малини, звіробій, кропива, алтеї корені, плоди шипшини, листя смородини, листя берези, м'ята, солодки корені, чебрець, шавлія, коріння ехінацеї, барбарису тибетського плоди (ягоди годжі).

СВІДЧЕННЯ
фітозбір має протизапальну, відхаркувальну, що зігріває і потогінні властивості. Полегшує нежить, кашель, головний біль, ломоту в тілі і першіння в горлі.

Рекомендації щодо застосування: 1-2 ч. л. залити 200 мл окропу. Витримати 10-15 хвилин, процідити. За бажанням додати мед або цукор.

Строки та умови зберігання: 3 роки при температурі від +5оС до +25оС.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

Листя малини — цілющий засіб для лікування застуди, як жарознижувальний і потогінний засіб. Листя малини мають протизапальну та відхаркувальну властивостями, використовується як профілактичний засіб під час епідемій.

Звіробій — має протизапальну та протимікробну властивостями. Звіробій ефективний засіб для лікування ангін та інших запальних захворювань горла і верхніх дихальних шляхів. Трава звіробою використовують для схуднення. Використання звіробою покращує травлення, виводить зайву рідину, знижує апетит і заспокоює.

Кропива — відновлює функції життєво важливих органів і нормалізує роботу організму в цілому. Кропива сприяє підвищенню імунітету, допомагає при простудних захворюваннях. Надає протизапальну, бактерицидну дії. Це ефективний засіб при ангіні. З допомогою кропиви лікують хвороби дихальних шляхів.

Алтея корні — ефективний засіб при бронхіті, запаленні легень, коклюші. Коріння алтея полегшують відходження мокротиння, зменшує запалення дихальних шляхів і горла. Обволікаючі властивості алтея сприяють зняттю почервоніння і подразнення всієї слизової оболонки глотки, що полегшує і знімає свербіж в горлі, що викликає судомний кашель.

Шипшини плоди — це полівітамінна і загальнозміцнюючий засіб. Шипшина підвищує опірність організму до інфекційних і застудних захворювань, зміцнює імунну систему, відновлює захисні властивості організму.

Смородини листя — чинить противірусну, протизапальну, потогінну і загальнозміцнюючий вплив на організм. Завдяки високому вмісту вітаміну C, листя смородини незамінні при авітамінозі і ослабленому імунітеті. Вони сприяють поліпшенню стану при бронхіті, ангіні, знижують температуру, знімає охриплість, відновлюють сили після тривалих хвороб і повертають бадьорість після перевтоми.

Берези листя — володіють бактерицидною і протизапальною властивостями. Листя берези містять велику кількість антибактеріальних речовин, тому вони є відмінним лікувальним і профілактичним засобом при застуді. Надають імуномодулюючу дію і допомагають швидше справлятися з інфекцією.

М'ята — надає дезинфікуючу і протизапальну дії. Допомагає боротися з інфекцією, що розповсюджується в дихальних шляхах. Застосовується при бронхіті, застуді і запаленні легенів.

Солодки корни — эффективно усиливает выделение мокроты, облегчает сухой мучительный кашель и способствует ускорению вывода микробов, способны угнетать размножение вирусов.

Чабрец — улучшает пищеварение, придает силы и энергию, нормализует сон. Содержит инулин, который снижает уровень сахара в крови. Оказывает на нервную систему успокаивающее действие. 

Шалфей — применяется как противовоспалительное, дезинфицирующее, антимикробное и вяжущее средство. Эффективное средство от кашля, воспалений верхних дыхательных путей и ОРЗ. Результативен при тонзиллитах и ангинах.  

Коріння ехінацеї — ефективне імуномодулюючу і протизастудний засіб, саме тому її застосовують при ангіні, ГРВІ і грипі. Вона виводить з організму важкі метали, радіонукліди. Ехінацея здатна знищувати віруси, шкідливі бактерії і грибки, що свідчить про її антибіотичних властивостей.

Барбарису тибетського плоди (ягоди годжі) — містить бета-ситостерин, який відповідає за ліпідний обмін і прискорює розщеплення жирової тканини. Саме цим обумовлюється цінність годжі для зниження ваги.

Характеристики

Фасування, г
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами