Електронний звукопідсилюючий слуховий апарат Cyber Sonic Заушний

Електронний звукопідсилюючий слуховий апарат Cyber Sonic Заушний

Продавець:Riamon

4.4/5  ( 258 оцінок )

346

242

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Електронний звукопідсилюючий слуховий апарат Cyber Sonic Завушний

 

Слуховий апарат CYBER SONIC – це звукопідсилювальний прилад, який застосовується у різних формах порушень слуху. Перед використанням рекомендовано проконсультуватись із лікарем.

Слуховий апарат Cyber Sonic JZ-1088 – розроблений з використанням останніх досягнень у медицині та техніці. Він зручно розміщується в слуховій раковині, не завдаючи абсолютно ніякого дискомфорту при носінні. Унікальний дизайн пристрою робить його практично непомітним для оточуючих. Вага приладу лише 30 грамів.

Слуховий апарат поєднує в собі мікрофон, динамік та підсилювач. Електроніка вловлює звук, посилює його і передає слуховим проходом. У внутрішньому вусі акустичний сигнал перетворюється на електричний імпульс, який і вловлюється мозком.

 

 

Комфортний у використанні
Виріб виготовлений із міцного пластику, має невеликий розмір, дуже зручний та комфортний у використанні. Слуховий апарат виконаний за сучасними технологіями, тому він повністю надійний та безпечний.

Регулювання звуку
Велика перевага цього пристрою – наявність регулювання звуку та захист від шуму. Також апарат дозволяє посилити звуки, які ви не зможете почути на власні вуха. Він дозволить чути людей у сусідній кімнаті голосно та чітко. Звук виходить із апарата без жодних перешкод.

Непомітний та легкий
Слуховий апарат легкий та має практичний дизайн. Нейтральний відтінок бежевий зливається з природним кольором шкіри, що робить прилад практично непомітним. Кнопка включення розміщена прямо на корпусі, ви зможете без зайвих зусиль вмикати та вимикати апарат. Виріб регулюється та обертається, підійде для носіння як на лівому, так і на правому вусі.

Вушні вкладки різного розміру
Апарат має вушні вкладки різного розміру, щоб пристосуватися до будь-якого вуха. Це дозволить підібрати оптимальний варіант. Вушні вкладки легко знімаються і чистяться.

Практичний кейс
Щоб слуховий апарат завжди був під рукою, а комплектуючі не загубилися, в наборі передбачений зручний і практичний кейс. Він допоможе надійно зберігати апарат. Кейс зовсім невеликий, його зручно брати з собою — він легко поміститься навіть у невелику сумочку або кишеню.

Завушний слуховий апарат відмінно підійде для людей похилого віку, адже він дуже простий у використанні і не потребує додаткових налаштувань.

 

 

Інструкція з експлуатації:

Апарат обладнаний вимикачем живлення. Позиція OFF позначає "вимкнено", ON - "включено". Якщо апарат не використовується, вимикач має бути в положенні OFF – «вимкнено». Це продовжить термін служби батареї.
Силіконовий вушний вкладиш має бути щільно вставлений у вухо.
Передбачено 6 рівнів контролю гучності. Рекомендуємо починати з мінімального положення – 1, і плавно підвищувати до комфортного рівня.
Нотатки:

У приладі використовується одна батарея 1.5 Вольта. Відкидна камера для батарейки відкривається без особливих зусиль нігтем.
Бережіть апарат від вогкості, вологи, перегрівання та механічних впливів
Завжди знімайте апарат у таких випадках: під час прийому душу/ванни, при використанні парфумерних засобів в аерозолях, під час проведення мед.обстежень, пов'язаних з електромагнітним випромінюванням (рентген, флюорографія, томографія).

 

 

Характеристики слухового апарату:

Посилює звуки до 50 децибелів.
Без дротів.
Живиться від однієї батареї.
Вага трохи більше 30 грам.
Підсилювач має перемикач увімк./вимк.
Зручний регулятор гучності.
Шумозниження ANR-Auto.
Супер чутливий пристрій.

У комплект входять:

- 3 батареї

- 3 знімні ущільнювачі

- футляр для зберігання

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Компенсація втрати слуху (Дб)
  • до 50
Максимальне посилення (Дб)
  • 50
Вид навушника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами