Коректор постави корсет для спини ортопедичний коректуючий жилет

Коректор постави корсет для спини ортопедичний коректуючий жилет

Продавець:UKV-Mart

4.8/5  ( 324 оцінок )

380

169

Немає в наявності

12

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Формує правильну поставу у дітей та дорослих, усуває кіфози, лордози, кіфосколіози, крилоподібні лопатки. Період реабілітації після травм та операцій грудного та верхньо-поперекового відділів хребта, ключиці. Профілактика прогресування викривлення хребта та зменшення декомпенсації сколіотичної хвороби. Напівжорстка фіксація хребта, індивідуальна корекція постави протягом дня. При використанні даного коректора вирівнюється постава, розслабляються спинні м'язи, що дозволяє знизити біль у хребті.

Коректор постави одягається на одяг чи безпосередньо тіло. Широкий пояс закріплюють спереду на липку застібку, вузькі еластичні стрічки перекидають вперед, обводять навколо плечей, перехрещують на спині та закріплюють липкою застібкою на животі, при цьому корсетні вставки повинні бути розташовані по обидва боки хребта. Затягуючи та послаблюючи застібку, можна регулювати ступінь розведення плечей. Ортопедичні вироби оснащені двома ребрами жорсткості, які поміщені у спеціальні кишені та здатні жорстко зафіксувати відділи спини. При необхідності корсетні вставки виймаються або згинаються за рельєфом тулуба. Корсет зовсім непомітний під одягом, тому ви можете займатися повсякденними справами, здійснювати прогулянки та відвідувати місце роботи, не переймаючись тим, що хтось дізнається про Вашу проблему зі здоров'ям. Рекомендовано носити виріб протягом 3-4 годин щодня, починаючи з 15-25 хвилин першого дня, додаючи по 20 хвилин щодня протягом 1-1.5 місяця, поступово затягуючи лямки і таким чином розводячи плечі. Коректор-фіксатор спини допоможе вам сформувати правильну поставу, підвищити тонус під час навчання, відпочинку, роботи.

Високоякісний матеріал, що дихає

Коректор постави спини виготовлений з дихаючої та легкої тканини, що захищає вашу спину від перегріву та поту під час використання. Верхня частина коректора постави має конструкцію з більш м'яких плечових подушок і еластичних стрічок, що регулюються, які не ріжуть пахви. Носіння в офісі, вдома або на прогулянці для покращення постави. Ви збережете прохолоду, а також покращите поставу.

Особливості:

  • Корсет для корекції постави допомагає тримати хребет у правильному положенні, не дає сутулитися, стабілізує м'язовий корсет та надійно фіксує попереково-крижовий відділ. Допоможе позбутися болю в спині та м'язах.
  • Дана модель корсета універсальна, підходить як для чоловіків, так і для жінок із захворюваннями або травмами хребта, сколіозі, хондрозі, остеопорозі тощо.
  • Надягніть корсет на тіло, відрегулюйте лямки і щільно зафіксуйте його за допомогою липучок.

Характеристики:

  • Матеріал: Нейлон
  • Вид застібки: липучка
  • Розмір уточнюйте у менеджера

Характеристики

Частина тіла
Матеріал
  • нейлон
Колір
  • Black
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами