Пояс корсет HONGJING для полегшення болю в попереку пояс з підігрівом (M)

Розмір
  • M

Пояс корсет HONGJING для полегшення болю в попереку пояс з підігрівом (M)

Продавець:AmaStore

4.7/5  ( 42 оцінок )

1 100

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Попрощайтеся з болем у попереку: корсет для спини HONGJING забезпечує ефективне полегшення болю та підтримку попереку при проблемах зі спиною у чоловіків і жінок, спричинених ішіасом, сколіозом, грижею тощо. 

Максимальна підтримка з металевими опорами, що знімаються: завдяки п'яти міцним металевим опорам і двом сталевим пружинам, розташованим уздовж талії, цей корсет для спини може забезпечити максимальну підтримку спини. Більше того, задні металеві опори є знімними, що спрощує чищення.

Зігрійте спину за допомогою грілки: цей корсет для спини з підігрівом оснащений грілкою, що знімається, на задній частині ременя з 3 варіантами температури. 
Більше того, щоб не обмежувати вашу активність, ми надаємо акумулятор ємністю 5000 мАг, що дозволяє вам насолоджуватися гарячим компресом, знімати напругу м'язів спини, розслаблювати м'язи та прискорювати кровообіг, коли захочете. 

Запобігання болю та коригування жестів: 
Завдяки подвійним регульованим ременям та металевим опорам він може зменшити біль у попереку та покращити поставу. Уникайте болю в попереку, який виникає через неправильну пози сидячи або нахилу таза вперед. Ви можете насолоджуватися ним у щоденних заняттях, таких як ходьба, біг, заняття в тренажерному залі або просто сидіння.

Насолоджуйтесь захистом на 360° у будь-якому місці та в будь-який час: 
Гнучка еластична сітка дихаюча та легка, не впливає на вашу фізичну активність, її можна легко одягати та знімати в міру необхідності та забезпечувати оптимальну підтримку хворій спині, ви можете носити її весь день, не турбуючись про неприємний запах чи дискомфорт.

Характеристики

Частина тіла
Вікова група
Ступінь фіксації
Застібка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами