Зволожуючий крем для стоп від загрубілої шкіри Livesta, 115 мл

Зволожуючий крем для стоп від загрубілої шкіри Livesta, 115 мл

Продавець:BeautyVi

4.7/5  ( 36 оцінок )

270

219

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем відчутно пом’якшує та зволожує шкіру стоп з першого застосування. Унікальний склад попереджає появу загрубілостей і натоптнів, загоює мікротріщини, забезпечує свіжість надовго. Унікальний склад крему ✔сечовина пом'якшує і зволожує шкіру, стимулює відлущення ороговілого шару; ✔олія кісточок чорної смородини глибоко живить стопи, підвищує пружність і еластичність шкіри, пришвидшує оновлення клітин; ✔олія виноградних кісточок стимулює вироблення колагену і еластину, прискорює відновлення клітин; ✔олія персикових кісточок усуває лущення та сухість шкіри; ✔екстракт кори берези відновлює і тонізує шкіру, діє як м'який антисептик; ✔сосновий екстракт зміцнює і заспокоює шкіру, має антибактеріальний ефект; ✔екстракт полину знімає втому, заспокоює шкіру та має дезодоруючий ефект; ✔екстракт хвоща польового покращує кровообіг, прискорює регенерацію шкіри, заспокоює, знищує бактерії; ✔екстракт листя шавлії запобігає утворенню набряків та виводить зайву рідину; ✔екстракт причепи (череди тридільної) усуває свербіж, лущення і почервоніння; ✔екстракт гвоздики зменшує пітливість ніг, має протигрибкову дію; ✔олія авокадо усуває запалення, зменшує прояви екземи; ✔олія макадамії загоює дрібні пошкодження, відновлює та омолоджує шкіру; ✔ефірна олія лимона запобігає появі неприємного запаху, тонізує та освіжає стопи; ✔ресвератрол (у складі олії виноградних кісточок) захищає клітини від вільних радикалів. Підходить для щоденного використання. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Характеристики

Застосування
  • для зовнішнього використання нанести на ретельно очищену суху шкіру стоп. Для найкращого результату наносити перед сном й одягати шкарпетки.
Країна-виробник
  • Україна
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами