Якірці трава, 100 г

Якірці трава, 100 г

Продавець:Корисності від Бузі

4.9/5  ( 57 оцінок )

111

Немає в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Якірці сланкі трава (Tribulus terrestris, Puncturevine, Caltrop, Cathead, Yellow vine, Goathead)

Діючі речовини: трава містить стероїдні сапоніни (діосгенін, тріллін, діосцин, діоспонін, грациллин, протодіосцин, кикубасапонин), сапогенины, флавоноїди, алкалоїди, вітамін С, жирні кислоти (линолиновая, олеїнова, пальмітинова, стеаринова), смолисті, фарбувальні і дубильні речовини, мікроелементи (К, Са, Mg, Fe) і мікроелементи (Mn, Cu, Zn, Co, Al, Ba, Se, Ni, Sr, Cd, Pb).

Потужні і ефективний негормональний засіб для посилення потенції, лібідо (сексуального потягу), а також засіб від чоловічого безпліддя. У східній медицині ця рослина відомо також як дуже ефективний нирковий тонік.

За чоловічу потенцію відповідає гормон тестостерон. Дослідження показали, що набагато безпечніше не вводити в організм готовий тестостерон, а допомогти організму виробляти його негормональними методами. У цьому зв'язку широко відомі рослинні препарати – йохімбін і екстракт бразильського дерева Муіра пуама. Однак, екстракт трибулус террестрис підсилює вироблення тестостерону набагато ефективніше. Механізм дії препарату – центральний. Препарат стимулює роботу гіпоталамуса і гіпофіза і підсилює вироблення лютеїнізуючого гормону, який віддає команду яєчках виробляти тестостерон.

Численні клінічні випробування підтвердили високу ефективність препарату в терапії різних видів імпотенції, посилення лібідо та оргастичних відчуттів. Якірці сланкі стимулюють роботу статевих залоз, нормалізують гормональний фон, активізують сперматогенез, підвищують потенцію.

Трибулус террестрис показаний не тільки чоловікам, але й жінкам, особливо після 30 років, оскільки нормалізує вироблення гіпофізом фолікулостимулюючого і лютеїнізуючого гормонів, тим самим відновлюючи баланс синтезу естрогену, тестостерону і прогестерону.

Крім того, активні компоненти в якорцах сланких виконують ряд функцій: роблять сечогінну дію, сприяючи виведенню зайвої рідини з організму, попереджають утворення каменів в сечовивідній системі; перешкоджають абсорбції холестерину, знижуючи який, попереджають атеросклероз судин, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця; регулюють скоротливу здатність міокарда, покращує коронарний кровообіг; надають оздоровчий вплив при гіпертрофії передміхурової залози; зменшують в'язкість крові, запобігає тромбоутворенню.

Рецепт приготування якірців: Відвар якірців. Візьмемо 1 столову ложку якірців (трави) і заллємо її 200 мл окропу. Тепер все поставимо на водяну баню на півгодини або заваримо в термосі протягом 1-2 годин. Знявши з вогню, відвар проціджуємо і приймаємо по 70 мл тричі на день перед їжею.

NB! Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я! Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Характеристики

Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами