Фітопрепарат для зняття болю в суглобах і м'язах 100 шт. Wang Prom (8858111001087)

Фітопрепарат для зняття болю в суглобах і м'язах 100 шт. Wang Prom (8858111001087)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Трав'яні капсули Wang Prom - природний фітопрепарат, який може допомогти у знятті болю в суглобах і м'язах. Спеціальна формула з рослин може ефективно полегшити м'язову напругу, суглобовий біль і поліпшити кровообіг. Ці капсули містять рослини, які допомагають впоратися з болем і набряком, розслабляють м'язи і зміцнюють стінки судин.

Wang Prom має протизапальну дію і сприяє зменшенню запальних процесів при артриті, артрозі, хондрозах і подагрі. Він також покращує рухливість суглобів, зменшує біль і сприяє розсмоктуванню міжхребцевої грижі. Крім того, цей препарат покращує приплив крові до артерій, знижує м'язову напругу і втому, пом'якшує сухожилля і може бути корисний при деформації і жорсткості зв'язок.

Капсули Wang Prom рекомендовані для лікування і зняття болю при артрозах, артритах, ревматизмі, подагрі, плечі-лопатковому періартриті, плекситі, остеохондрозі, грижах хребта, остеопорозі, артралгії, остеоартрозах, болі в м'язах і міалггалі Вони також підходять як літнім людям, так і спортсменам для відновлення після травм і проблем з опорно-руховим апаратом.

Застосування капсул просте: приймайте по 2 капсули 3 рази на день до їжі протягом 4-8 тижнів. Вони не надають моментального знеболюючого ефекту, але володіють накопичувальною дією. Важливо відзначити, що Wang Prom - це не лікарський засіб, і застосування капсул не рекомендується при індивідуальній непереносимості компонентів, а також під час вагітності та лактації.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами