Екстракт листя Моринги в капсулах Moringa Capsule 100 шт Herbal One (8853353301216)

Екстракт листя Моринги в капсулах Moringa Capsule 100 шт Herbal One (8853353301216)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Моринга, також відома як Моринга олійна, є унікальною лікарською рослиною, що володіє безліччю корисних властивостей. Препарати, засновані на Моринзі, успішно запобігають і борються з різними захворюваннями шкіри, нормалізують тиск і рівень холестерину, поліпшують кровообіг та імунну систему. Вони також є відмінними антиоксидантами і сприяють зняттю болю в м'язах і суглобах.

Моринга - це не тільки лікарська рослина, але джерело безлічі корисних елементів. У її листях містяться вітаміни A, B, C, D, E, мікроелементи, такі як калій, кальцій, залізо, магній і селен, а також амінокислоти. Вони багаті білком, залізом, магнієм, вітаміном A і калієм, що робить їх значно кориснішими шпината, яєць, моркви і бананів.

Препарати на основі Моринги мають широкий спектр дії. Вони нормалізують тиск, покращують роботу сечостатевої системи, знижують рівень холестерину і цукру в крові. Вони також допомагають при алергіях, сприяють оздоровленню клітинних структур, відновлюють бронхо-легеневу систему, нирки і печінку, володіють протиінфекційними властивостями і запобігають онкологічним захворюванням. Вони також мають властивості зміцнювати організм під час курсу хіміотерапії, боротися з паразитами, очищати організм і надавати болезаспокійливу дію при болях у суглобах, артритах і ревматизмі.

Препарати Моринги приймають по 1-2 капсули двічі на день після їжі. Однак, не рекомендується одночасно приймати каву, молоко, чай, алкоголь і курити за 15 хвилин до і після прийому.

Моринга Маслична представлена у формі капсул, кожна містить 450 мг 100% екстракту листя Моринги. Препарат також містить антиоксидант, еквівалентний 40 мг галлової кислоти.

Перш ніж почати приймати Морінгу, слід звернути увагу на запобіжні заходи і протипоказання. Не рекомендується приймати препарат при індивідуальній непереносимості будь-якого з його компонентів. Також не рекомендується перевищувати рекомендоване дозування і прийом препарату під час вагітності та годування грудьми без консультації з лікарем. Якщо у вас є хронічні захворювання, особливо в гострій стадії, також рекомендується проконсультуватися з лікарем перед початком прийому.

При виникненні неприємних відчуттів слід припинити прийом препарату. Всередині упаковки може знаходитися вбираючий вологу пакет, який не слід вживати всередину.

Препарати Моринги слід зберігати в сухому і прохолодному місці, уникаючи попадання прямих сонячних променів, і тримати їх поза досягненістю дітей. Рекомендований курс застосування становить 1 місяць з перервою у 2-3 місяці.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами