Капсули екстракт Ембліки для підвищення імунітету 100 шт Herbal One (8853353500053)

Капсули екстракт Ембліки для підвищення імунітету 100 шт Herbal One (8853353500053)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

650

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Капсули екстракт Ембліки (Emblica Extract Capsule Herbal One) - неперевершене джерело сили і здоров'я! Ці потужні капсули розроблені спеціально для зміцнення імунної системи і підтримки оптимального здоров'я на всіх рівнях.

Що робить екстракт Ембліки особливим? Цей унікальний інгредієнт отриманий з плодів стародавнього дерева Амли, яке славиться своїми чудовими властивостями зміцнення імунітету і відновлення організму. Концентрація корисних речовин у цих капсулах забезпечує максимальний ефект і неймовірні результати в найкоротші терміни.

Кожна капсула Emblica Extract Herbal One містить високу дозу біологічно активних речовин, включаючи вітамін С, антиоксиданти і флавоноїди, які благотворно впливають на імунну систему. Цей потужний комплекс дозволяє зміцнити організм, підвищити його захисні функції і впоратися з негативними впливами навколишнього середовища.

Переваги використання капсул екстракт Ембліки очевидні. Цей натуральний продукт здатний зменшити ризик захворювань, прискорити процес одужання, підвищити життєву енергію і омолодити організм. Розвивайте непереможний імунітет і отримуйте задоволення від активного і здорового життя!

Спосіб застосування: по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі.

Протипоказання: Вагітність, період лактації. Індивідуальна непереносимість. Геморой у важкому стані. Підвищена кислотність шлунка. Порушення в роботі будівель.

Склад: у кожній капсулі екстракт ембліки (Ембліка Фруктовий Екстракт) - 300 мг.

Форма упаковки: Упаковка з темного, непрозорого кольору, термінальна, з додатковою упаковкою і захистом від сонячних променів.

Умови зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці.

Капсули екстракт Ембліки (Emblica Extract Capsule Herbal One) - ваш надійний партнер у боротьбі за здоров'я і довголіття! Спробуйте і відчуйте різницю вже сьогодні!

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами