Дитячий гель від шрамів Dermatix Ultra Kids 9 гр

Дитячий гель від шрамів Dermatix Ultra Kids 9 гр

Продавець:import

4.2/5  ( 60 оцінок )

5 291

4 810

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дитячий гель від шрамів Dermatix Ultra Kids є інноваційним засобом, спеціально розробленим для дітей, щоб допомогти їм позбутися шрамів і рубців, які можуть виникати в результаті їх активного життя і випадкових падінь. Діти живуть красивим, безтурботним життям, наповненим веселощами та дослідженнями, але нещасні випадки можуть зупинити їх. Dermatix Ultra Kids дозволяє дитині рости активною, знаючи, що вона може освітлити, пом'якшити і згладити будь-які шрами, які можуть з'явитися.

Dermatix Ultra Kids містить інноваційну технологію силіконового гелю під назвою циклопентасилоксан (CPX), який робить його легким у нанесенні та швидко висихає, запобігаючи ризику випадкового проковтування маленькими дітьми. Крім того, у складі є складний ефір вітаміну C, який швидше і легше вбирається в шкіру, що ще більше підвищує ефективність продукту в освітленні, розгладжуванні та пом'якшенні дитячих шрамів.

Чому батьки обирають Dermatix Ultra Kids:

  • м'яка формула підходить і дбайливо ставиться до ніжної шкіри, ідеально підходить для дітей віком від 3 місяців і старше;
  • доведена ефективність у освітленні, пом'якшенні та розгладжуванні свіжих шрамів;
  • швидко сохнуча формула, яка не залишає плям на одязі, дозволяє відразу після нанесення використовувати зволожуючий крем або сонцезахисний крем, а також знижує ризик ковтання у маленьких дітей та немовлят.

Застосування та поради:

  • застосування гелю просте - його необхідно рівномірно розподілити по промитому та очищеному шраму;
  • рекомендується повторно наносити гель щодня для харчування шкіри у міру її загоєння.

Продукт найкраще працює зі шрамами, вік яких не перевищує 2 років. Для досягнення найкращих результатів рекомендується наносити відразу після загоєння рани, щоб активні інгредієнти почали впливати на шрам якнайшвидше. Лікування дитячих шрамів може тривати кілька місяців. Для кращих результатів рекомендується використовувати продукт протягом 60-90 днів для невеликих шрамів та від 6 до 9 місяців для шрамів від опіків або післяопераційних рубців.

Dermatix Ultra Kids - це ніжний та ефективний продукт для лікування шрамів у дітей, що забезпечує їм безпечне та безтурботне дитинство. Клінічні випробування та високий рейтинг задоволеності батьків підтверджують його ефективність та безпеку.

Бренд: Dermatix.

Країна виробник: Сінгапур.


Характеристики

Призначення
Застосування
  • Обличчя Тіло
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами