Дарсонваль портативний апарат для волосся обличчя і тіла 4 насадки мікрострумовий масажер

Дарсонваль портативний апарат для волосся обличчя і тіла 4 насадки мікрострумовий масажер

Продавець:DubleS

4.3/5  ( 15 оцінок )

1 575

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Професійний дарсонваль подарує здоров'я і красу за кілька сеансів. Сучасний апарат 4 в 1 підходить для волосся, догляду за шкірою обличчя і тіла. При постійному застосуванні пристрій створює підтягнуте тіло, чисту шкіру і активний ріст волосся на голові.

В комплект входить 4 види насадок з різними функціями. Насадка крапелька підходить для точкового впливу на ділянки тіла, тому найчастіше використовується для особи. Допомагає в боротьбі з прищами і запаленнями, ефективно впливає на вугровий висип, прибирає чорні точки, вирівнює колір обличчя, а також розгладжує дрібні зморшки.

Принцип такої ефективної роботи заснований на впливі високочастотного струму в комбінації з озоном, які знищують шкідливих мікроорганізмів з поверхні тіла, сприяючи загоєнню ран і запалень.

Ще одна не менш ефективна насадка в наборі-грибок. Ця універсальна насадка для тіла та обличчя підходить для обробки великих ділянок. При впливі на шкіру грибок надає тонізуючий ефект, бореться з проявами целюліту будь-якій стадії, знімає біль в суглобах і служить профілактикою варикозу. Насадка у вигляді гребінця активно і безпечно впливає на шкіру голови сприяючи поліпшенню росту волосся. Крім цього гребінець помітно уповільнює випадання, усуває ламкість, сухість і стимулює ріст нового волосся, зміцнює волосяні цибулини і позбавляє від лупи.

Насадка пелюстка підходить для впливу на невеликі ділянки тіла. При цьому надає омолоджуючий ефект, стимулює оновлення клітин шкіри, покращує кровообіг, прибирає набряклість, вирівнює мікрорельєф шкіри, візуально робить рубці менш помітними і маскує наслідки травм. Зверніть увагу, що медичний апарат з насадками має ряд протипоказань: індивідуальна непереносимість електротерапії і використовуваних матеріалів, патології серця, важкі форми гіпертонії, порушення роботи щитовидної залози і вагітність.

Пристрій для домашнього застосування підходить навіть для чутливої шкіри. Великий спектр застосування для вирішення проблем шкіри і волосся робить дарсонваль універсальним подарунком для жінок і чоловіків будь-якого віку. Насадки в наборі допоможуть безболісно перетворити якість шкіри і волосся всього за кілька сеансів, тому ефективний масажер стане гідним і корисним подарунком близькій людині.

Дарсонваль від зморшок - Як правильно користуватися в домашніх умовах для обличчя

Зморшки з'являються на обличчі з різних причин. Перші з них-результат дегідратації або мікротравм епідермісу: при втраті вологи або зменшенні гіалуронової кислоти роговий шар висихає і утворює тонку зморшку з якою може впорається Дарсонваль. Мімічні формуються довше: при напрузі м'язового волокна в дію вступають фібробласти. Але якщо м'язи повертаються в початковий стан після напруги, то фібробласти з часом деформуються і утворюють дермальні зморшки.

З віком знижується синтез колагенових волокон, службовців каркасом. При руйнуванні його шкіра втрачає тургор,»провисає". Це поєднується з ослабленням і деформацією м'язових волокон – овал втрачає чіткість, на обличчі, підборідді і шиї формуються складки.

Якщо процесу ніяк не перешкоджати, вікові зміни з'являються і закріплюються раніше. Позбутися повністю від зморшок не можна, але попередити їх раннє формування цілком під силу.

Як користуватися дарсонвалем для обличчя

Дарсонваль для обличчя дозволяє вирішити масу завдань, поліпшити тон шкіри, впоратися з жирним блиском і розширеними порами. Важливо його правильно застосовувати, щоб досягти найкращих результатів. Необхідно знати, як часто можна користуватися дарсонвалем, якими засобами посилити його ефект.

1. Очищення. Видаліть макіяж, 1-2 рази в тиждень можна провести легкий пілінг.

2. Дарсонвалізація проводиться по чистій сухій шкірі. Якщо шкіра пориста, жирна з сальним блиском, то рекомендується нанести тальк або присипку (дитяча підійде).

Встановіть на прилад електрод-грибок і виберіть комфортний рівень потужності. Не треба встановлювати занадто високу інтенсивність, це не посилить ефект, а лише зробить процедуру неприємною. Відчутно торкаючись до шкіри, працюйте по масажних лініях. (збоку бажано зробити картинку масажних ліній)

Після закінчення процедури необхідно вмитися і нанести зволожуючий крем. Озон, що виробляється під час процедури надає потужну бактерицидну дію, злегка підсушує шкіру. І щоб уникнути лущення і сухості, необхідно завершувати процедуру використанням зволожуючих засобів.

1-2 рази в тиждень бажано провести процедуру інтенсивного зволоження, завдавши маску.

Вмийтеся і висушіть шкіру.

Використовуйте насадку»крапелька". Тримаючи електрода на відстані 1-2 мм від шкіри, обробіть точкові висипання. Ви побачите іскру між приладом і шкірою – це нормально. Саме при іскровий методикою озон знищує хвороботворні бактерії і знімає запалення.

Важливо пам'ятати, що обробка однієї ділянки не повинна перевищувати 2-3 секунди. Можна зробити кілька додатків електрода.

Дарсонваль від прищів використовується як екстрений засіб, у міру необхідності.

Після процедури бажано нанести регулюючу сироватку на ділянки із запаленими елементами.

Дарсонваль від зморшок

Струми дарсонваля застосовуються, як частина омолаживающей програми. Вони насичують шкіру киснем, стимулюють місцевий кровообіг і лімфоток.

Видаліть забруднення і залишки макіяжу, використовуючи пінку зі стовбуровими клітинами Аргана.

Для корекції зморшок використовуйте насадку-пелюстка. Плоскою стороною насадки обробіть шкіру по масажних лініях, а бічною поверхнею ретельно впливайте на зморшки.

Після процедури нанесіть сироватку з гіалуроновою кислотою, а поверх неї зволожуючий крем.

2 рази в тиждень завершуйте процедуру використанням ліфтингової гідрогелевої маски.

Для омолоджуючого ефекту дарсонвалізація проводиться 1 місяць щодня по 10-15 хвилин.

Від мішків під очима

У швидкому ритмі сучасного життя з проблемою виникнення мішків під очима стикалася майже кожна жінка. За даною частиною особи косметологи рекомендують доглядати з 20-25 років.

При нанесенні гелів і лосьйонів не завжди можна домогтися позитивного ефекту. Це пов'язано з тим, що темні кола під очима з'являються в першу чергу в результаті стоншування мембрани між століттями і підшкірною клітковиною. Застосування Дарсонваля дозволяє її зміцнити. І для цього не обов'язково відвідувати дорогий spa-салон. Сьогодні у продажу предостатньо компактних апаратів, які можна вільно використовувати в домашніх умовах.

Характеристики

Теги
  • для суглобів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами