Гель від шрамів Dermatix Ultra Advanced Scar Gel (15 гр)

Гель від шрамів Dermatix Ultra Advanced Scar Gel (15 гр)

Продавець:import

4.2/5  ( 60 оцінок )

5 052

4 362

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Dermatix Ultra – це медичний гель, призначений для лікування та зменшення зовнішніх рубців після операцій, травм, опіків або інших ушкоджень шкіри. Він містить циклічні та полімерні силоксани, ефір вітаміну C, які допомагають покращити текстуру та колір рубців, зробити їх менш помітними.

Гель Dermatix Ultra прозорий і легко наноситься на шкіру, що робить його непомітним на більшості типів шкіри. Він може допомогти зменшити свербіж і болючі відчуття, пов'язані з рубцями. Регулярне застосування гелю може сприяти покращенню текстури шкіри та зменшенню випинання рубців.

Щоб досягти кращих результатів, гель слід застосовувати регулярно протягом кількох тижнів або місяців, залежно від індивідуальних характеристик та розмірів рубця. Дерматикс Ультра використовується для запобігання утворенню та корекції келоїдних та гіпертрофічних рубців (наприклад таких, які виникли в результаті хірургічних операцій, травм та опіків), оптимально використовується відразу після загоєння рани та відновлення поверхні шкіри. Його також можна використовувати для виступаючих почервонілих несформованих рубців, що знаходяться в стадії активного формування, що відбувається в період до 2 років після загоєння ран

Спосіб застосування. Видалити кришку туби і обрізати кінчик. Промити ділянку застосування та промокнути її, оскільки Дерматикс Ультра слід наносити лише на чисту суху шкіру. Легкими масажними рухами втерти гель у рубець; промокнути надлишок гелю тканиною, щоб не забруднити одяг. Після висихання поверх гелю Дерматікс Ультра можна наносити косметику.

Наносити гель вранці та ввечері протягом не менше 2 міс; для важких рубців може знадобитися більш тривале лікування.

Дерматикс ультра також можна використовувати у дітей.

У поодиноких випадках можуть виникнути алергічні реакції на компоненти гелю. Якщо у вас виникнуть якісь негативні симптоми, слід негайно припинити використання продукту та проконсультуватися з лікарем.

Пам'ятайте, що результати можуть змінюватись в залежності від типу рубця та особливостей вашої шкіри.

Бренд: Dermatix.

Країна виробник: США.


Характеристики

Призначення
Застосування
  • Обличчя Тіло
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами