Корсет для спини хребта Smart Senssor Corrector розумний коректор постави

12 відгуків

Код:  401658264

Корсет для спини хребта Smart Senssor Corrector розумний коректор постави

12 відгуків

Код:  401658264

Продавець:MyChoice

4.8/5  ( 567 оцінок )

300

199

Є в наявності

36

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

З розумним поясом для формування постави ви забудете назавжди про неприємні болі в хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров'ям. Він надійно фіксує поставу у потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями чи працюєте. При цьому ремінь не викликає дискомфорту і досить простий в експлуатації.

Розробники оснастили пояс спеціальною системою вібрації, яка постійно спрацьовуватиме, як тільки правильне положення постави порушиться. Щоб увімкнути, достатньо натиснути єдину кнопку на корпусі. Після того, як пристрій запуститься, ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі та підняти голову. Ремінь запише правильне положення і протягом дня нагадуватиме про його порушення.

Пояс представлений у приємному сірому кольорі. Регульовані ремені дозволять легким рухом руки підлаштувати під будь-який тип статури. До того ж завдяки компактним розмірам пояс можна одягати під одяг, що дуже зручно.

ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН: Плечовий ремінь виготовлений із пористої сітки, яка принципово покращує повітропроникність без спекотності. Інноваційний дизайн ергономічний та відповідає кривій тіла. Плечовий ремінь легко регулюється, він стійкий і не розхитується. А в ремені використовується високоеластичний нейлоновий пояс для кращої еластичності та більшого комфорту, який підходить людям від 15 до 95 кг. Положення перемикача на спині зручне та його можна відкрити самостійно.

ДОВГИЙ ЧАС ОЧІКУВАННЯ: У задньому коректорі використовується полімерно-літієва батарея ємністю 500 мАг, його можна використовувати протягом 15 днів після 2-годинної зарядки. Його легко зарядити, підключивши USB-кабель. Перемикач має індикатор, що постійне червоне світло означає нормальну зарядку, постійне синє світло означає повний заряд / нормальна робота. Якщо ви не можете увімкнути нагадування, спочатку зарядіть його на 10 хвилин.

Характеристики

Частина тіла
Ступінь фіксації
Колір
  • Grey
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 12

  • Микита Смірнов
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

    Цей корсет не лише ефективно підтримує спину, але й забезпечує комфорт під час щоденних справ. Я вражений, як швидко він полегшив мої болі та покращив моє самопочуття. Рекомендую всім, хто прагне зберегти здоров'я спини та відчути легкість!

    Переваги:
    Покращення самопочуття
  • Татьяна Геворкян
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

    Маю проблему з осанкою з дитинства, постійно горбачусь. Замовила для себе і дуже задоволена, ношу його вже другий тиждень і розумію що звикаю ходити рівненько. Рекомендую

    Переваги:
    Гарна ціна та швидка доставка
    Недоліки:
    Немає
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

    29 листопада 2024р. замовила, 12 березня 2024р. перестав працювати, зарядили бо думали, що сіла батарея, перевірили наче працює, але він працює рівно 2 хв і вимикається… дуже прикро…

    Переваги:
    Пропрацював 13 днів
    Недоліки:
    На 14 день перестав працювати
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →