Лікувальний очисний чайний напій Maixiang з білої гречки, 200 г, гречаний чай у гранулах на розвіс

Лікувальний очисний чайний напій Maixiang з білої гречки, 200 г, гречаний чай у гранулах на розвіс

Продавець:Loutea

4.7/5  ( 42 оцінок )

Є в наявності

299

1

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Оздоровчий натуральний гречаний чай — це найкращий вибір для тих, хто цінує природні джерела здоров'я і якості життя. Пориньте у світ природних чудес із цим чаєм і насолоджуйтеся його смаком і цілющими властивостями. Дозвольте собі піклуватися про своє здоров'я й добробут з гречаним чаєм Maixiang, який стане незамінним компаньйоном у вашому щоденному ритуалі чаювання. Особливість чаю з білої гречки в гранулах полягає в його унікальному процесі приготування. Гречка піддається особливому обробленню, яке зберігає її натуральні властивості. Гречана багата на антиоксиданти, корисні мінерали та вітаміни, які сприяють зміцненню імунної системи та підтримці загального добробуту. Гранульований чай неймовірно зручний у використанні, його можна швидко заварити водночас він не втратить своїх корисних властивостей. ​​ Крім того, цей напій має низький вміст кофеїну. На відміну від більшості чайних напоїв, чай із білої гречки є чудовим вибором для тих, хто хоче насолоджуватися ароматом і смаком чаю, не отримуючи зайвого неспання та збудження, пов'язаних із кофеїном. Цей чай — джерело здоров'я й насолоди, що поєднує в собі природну природну красу та чудові властивості гречки. Напій має гречаний смак без гіркоти, в ароматі відкриваються ніжні ноти польових квітів із довгим посмаком і приємним розслабленням. Колір настою — ніжно-жовтий, прозорий. Для приготування корисного та смачного напою Ку Цяо в заварний чайник потрібно покласти 5 г (приблизно 1 чайної ложки) татарської гречки та залити 250 мл (1 склянка) окропу. Закрити кришкою й настояти чотири-п'ять хвилин. Напій готовий до вживання. Гречаний чай можна заварювати до трьох разів без втрати смакових якостей, а зернятка після випого чаю за бажанням — з'їсти.

Характеристики

Склад
  • Збір
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами