Оздоровчий лікувальний чай Ку Цяо чай із білої татарської гречки на вагу 500 г, корисний чайний напій

Оздоровчий лікувальний чай Ку Цяо чай із білої татарської гречки на вагу 500 г, корисний чайний напій

Продавець:Loutea

4.7/5  ( 42 оцінок )

Є в наявності

499

1

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Представляємо до вашої уваги ексклюзивний оздоровчий очисний чай, створений із добірного листя білої татарської гречки. Цей чай — справжній дар природи, який допоможе вам відчути гармонію та рівновагу в організмі та зміцнити своє здоров'я. Біла татарська греча, вирощувана в чистих і екологічно безпечних районах, має унікальні властивості, які роблять її ідеальним інгредієнтом для оздоровчого чаю. Оздоровчий чай із білої татарської гречки є джерелом вітамінів, мінералів і антиоксидантів, які сприяють очищенню організму від токсинів і шлаків. Цей напій допоможе зміцнити імунну систему, підвищити енергію та підвищити загальний рівень життєвої активності. Аромат цього чаю — це справжня знахідка для цінувальників природних ароматів. Він відкривається ніжними квітковими нотками, з легкою солодкістю й ароматами зерна гречки. Кожен ковток цього чаю приносить задоволення й заспокоєння, даючи змогу забути про всі повсякденні турботи та насолоджуватися моментом. Очисний чай із білої татарської гречки — це чудовий подарунок для вашого здоров'я й добробуту. Дозвольте собі зануритися у світ природних чудес і подбайте про свій організм із цим унікальним чаєм. Насолоджуйтеся кожним ковтком цього оздоровчого напою й даруєте собі моменти радості та гармонії з оздоровчим очисним чаєм із білої татарської гречки. Приготування складається з таких етапів: 1. Нам знадобиться 1 ч. л. чаю та окріп. 2. Температура води має бути приблизно 95 градусів. 3. Висипаємо чай у чашку та заливаємо водою ( 200 мл). 4. Можна розмішати та залишити на 5 хвилин. За цей час насіння набухне й осяде на дно, а у вас вийде чудовий напій! Заварювати такий чай можна заварювати кілька разів! Після кожного заварювання, закривайте чашку та прибирайте в темне місце. З кожним заварюванням збільшуйте час заварювання.

Характеристики

Склад
  • Збір
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами