Натуральний гречаний чай Ку Цяо з гречки білої навіс 200 г, очисний лікувальний чайний напій

Натуральний гречаний чай Ку Цяо з гречки білої навіс 200 г, очисний лікувальний чайний напій

Продавець:Loutea

4.7/5  ( 42 оцінок )

Є в наявності

249

4

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Представляємо до вашої уваги чарівний чай "Чай Ку Цяо" — оздоровчий натуральний гречаний чай, створений із білої гречки, який стане справжнім скарбом для вашого здоров'я й задоволення. Цей чай об'єднує природну чистоту та багатство вітамінів, які роблять його не тільки приємним напоєм, але й корисним для організму. Особливістю білого гречаного чаю є його натуральність і мінімальна обробка. Цей чай — джерело здоров'я й насолоди, що поєднує в собі природну природну красу та чудові властивості гречки. Аромат "Чай Ку Цяо" приємно здивує вас своєю свіжістю й ніжністю. Він розкривається делікатними нотами квітів і легкими трав'яними відтінками. Кожен ковток цього чаю приносить радість і умиротворення, даючи змогу зануритися у світ гармонії з природою. Відкрийте для себе чари гречаного чаю "Чай Ку Цяо" і даруйте собі та своїм близьким справжній чайний ритуал, який дасть змогу насолодитися природними благами та створить атмосферу затишку та спокою у вашому домі. Приготування складається з таких етапів: Нам знадобиться 1 ч. л. чаю та окроп. Температура води має бути приблизно 95 градусів. Висипаємо чай у чашку та заливаємо водою (200 мл). Можна розмішати та залишити на 5 хвилин. За цей час насіння набухне й осяде на дно, а у вас вийде чудовий напій! Заварювати такий чай можна заварювати кілька разів! Після кожного заварювання, закривайте чашку та прибирайте в темне місце. З кожним заварюванням збільшуйте час заварювання.

Характеристики

Склад
  • Збір
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами