Болиголин-QD 10 Фітосвічки , Рослина Карпат, 10 шт

Болиголин-QD 10 Фітосвічки , Рослина Карпат, 10 шт

Продавець:Herbs Energy

4.8/5  ( 39 оцінок )

550

Є в наявності

1

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Інноваційний та ефективний комплекс Фитосвечи Болиголин-QD

Показання для застосування:

  • є активно діючим імуно-стимулятором;
  • пригнічує ріст злоякісних опухолей, запобігає розвитку метастазів;
  • має бактеріостатичну та фунгіцидну дію;
  • володіє знеболюючим, спазмолітичним та протизапальним ефектами;
  • Застосовується у комплексі при лікуванні ракових захворювань.

Склад: основа (жир рослинний), субстанція Quantum Dots (QD), екстракт трави болиголова, екстракт кореня лопуха, екстракт кореня одуванчика.

Усі форми життя так чи інакше пов'язані з діяльністю живої клітини, багато структурних ланок якої подібні до структури рідких кристалів. Маючи чудові діелектричні властивості, кристали утворюють внутрішньоклітинні гетерогенні поверхні, регулюють взаємозв'язки між клітиною та зовнішньою средою, а також між окремими клітинами та тканинами, надають необхідної інертності складовим клітини, захищаючи її від ферментативного впливу. Тому встановлення закономірностей поводження рідких кристалів відкриває нові перспективи розвитку молекулярної біології.

Quantum Dots (QD)Унікальна субстанція, мінерального походження нового класу QD – це гетерогенні кристали з великою поверхнею контакту та максимальною щільністю енергетичних центрів на цій поверхні, що складаються з молекул двоокису титану – ТіО2 та двоокису силіцію – ЅО2.

Унікальні властивості кристалів особливого класу Quantum Dots (QD):після трансректального або вагінального введення в організм, під дією температури тіла (у прямій кишці температура трохи вища, що сприяє більш швидкому та кращому ефекту) активізується. Ініціюється вироблення активного кислорода у високій концентрації, що порушує структуру ліпідної оболочки вирусів та їх ДНК або РНК, не дозволяючи їм реплікуватися, внаслідок чого відбувається збій у їх життєвому циклі. Також АФК (активні форми кислорода) сприяють зміні структури вірусів, за допомогою якої вони зв'язуються з клітиною-господарем, перешкоджаючи проникненню вирусу всередину клітини. Під впливом активного кислорода припиняються практично всі екзогенні та ендогенні інтоксикації. Крім того, під впливом активного кислорода запускається механізм активації серотонінових рецепторів організму. Відбувається активізація природних механізмів захисту, інтенсифікується вироблення інтерферонів, імуноглобуліну, таким чином реалізуючи протиірусну та протимікробну дію.

Екстракт боліголова -має протипухлинну, розсмоктуючи, знеболюючу, проти судомну, спазмолітину, заспокійливу, протизапальну дії. Виявляє імуностимулюючу активність. Очищає та оновлює дах, усуває патогенні клітини, зупиняє ріст метастазів, сприяє зменшенню різного характеру опухолей.

Екстракт кореня лопуха- сприяє загоєнню ран, має кровоочисну дію, замедлює ріст опухолей. Містити ефірні олії, білки; дубильні речовини; насичені жирні кислоти – стеаринова та пальмітинова; витамини, зокрема Е, З, група В, інулін. Інулін – найактивніший учасник обміну речовин, стежити за рівнем холестерину та цукру, має біфідогенну активність, зміцнює імунні сили організму.

Екстракт коріння одуванця- має в складі найпотужніші полісахариди, які дуже схожі на полимери, що містяться в деяких видах грибів, що володіють протиопухлинними властивостями. Корінь кульбабі при онкології здатний боротися з раковими клітинами, проте лише як допоміжний метод лікування.

Рекомендації щодо застосування: Комплексне лікування доброякісних та злоякісних новоутворень різної локалізації (опухлини, поліпоз прямої кишки та товстого кишечника). Гепатити, холангіті, холецистити, жовчекам'яна хвороба; Подагра, ревматизм.

Рекомендовані дози: застосовувати 1 супозиторій 1 раз на день (на ніч). Супозиторій вводити ректально або вагінально у положенні лежачи.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фітопродукту, вагітність, період годування груддю.

Застереження: Перед застосуванням супозиторій необхідно звільнити від блістера. Засіб не глотати та уникати попадання його в очі.

Перед застосуванням рекомендовано консультацію лікаря.

  • Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Гарантія
  • 36 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами