Болиголин Фітосвічки , Рослина Карпат, 10

Болиголин Фітосвічки , Рослина Карпат, 10

Продавець:Herbs Energy

4.8/5  ( 39 оцінок )

215

Є в наявності

2

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Показання для застосування Фітосвічки Боліголін

  • має знеболюючу, спазмолітину, заспокійливу та протизапальну ефектом;
  • зупиняє ріст метастазів, сприяє зменшенню різного характеру опухолей;
  • має імуномоделюючу дію, активізує захисні сили організму;
  • сприяє загоєнню ран, має кровоочисну дію, зменшує ріст опухолей.

Склад: основа - жир рослинний, екстракт болиголова, кореня петрова хреста, екстракт коріння лопуха та екстракт одуванчика.

Екстракт боліголова -має протипухлинну, розсмоктуючи, знеболюючу, проти судомну, спазмолітину, заспокійливу, протизапальну дії. Виявляє імуностимулюючу активність. Очищає та оновлює дах, усуває патогенні клітини, зупиняє ріст метастазів, сприяє зменшенню різного характеру опухолей.

Екстракт кореня лопуха- сприяє загоєнню ран, має кровоочисну дію, замедлює ріст опухолей. Містити ефірні олії, білки; дубильні речовини; насичені жирні кислоти – стеаринова та пальмітинова; витамини, зокрема Е, З, група В, інулін. Інулін – найактивніший учасник обміну речовин, стежити за рівнем холестерину та цукру, має біфідогенну активність, зміцнює імунні сили організму.

Екстракт коріння петріва хреста- найвища цінність рослини полягає у його лікарській властивості у лікуванні онкології. У складі кореня є алкілуючі компоненти природного походження. Вони руйнують злоякісні клітини, дроблячи їх на дрібні шматочки. Сприятливого ефекту можна досягти на всіх стадіях захворювання.

Екстракт коріння одуванця- має в складі найпотужніші полісахариди, які дуже схожі на полимери, що містяться в деяких видах грибів, що володіють протиопухлинними властивостями. Корінь кульбабі при онкології здатний боротися з раковими клітинами, проте лише як допоміжний метод лікування.

Рекомендації щодо застосування: Володіє знеболюючим, спазмолітінієм, заспокійливим і протизапальним ефектами. Застосовується у комплексі при лікуванні ракових захворювань. Пригнічує ріст злоякісних опухолей, запобігає розвитку метастазів, має бактеріостатичну та фунгіцидну дію.

Рекомендовані дози: застосовувати 1 супозиторій 1 раз на день (на ніч). Супозиторій вводити ректально або вагінально у положенні лежачи. Курс оздоровлення 10 днів.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фітопродукту, вагітність, період годування груддю.

Застереження! Перед застосуванням супозиторій необхідно звільнити від блістера. Засіб не глотати та уникати попадання його в очі.

Перед застосуванням рекомендовано консультацію лікаря.

  • Не є лікарським засобом

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Гарантія
  • 36 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами