Денний чай для схуднення Slim Boost Keto diet detox Daytime tea (28 пак.) Daynee

1 відгук Код:  406869723

Денний чай для схуднення Slim Boost Keto diet detox Daytime tea (28 пак.) Daynee

1 відгук Код:  406869723

Продавець:P-Power

4.9/5  ( 21 оцінок )

Немає в наявності

280

3

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Почніть свій день з детоксуючого та тонізуючого денного чаю "Slim Boost Keto diet detox Daytime tea"! Чай на 100% складається із натуральних компонентів. Усього 1 чашка на день і ви зробите ваш процес схуднення приємним та безпечним. Рекомендується застосовувати із вечірнім чаєм "Slim Boost Keto diet detox Evening tea".

Денний чай для схуднення Slim Boost Keto diet detox Daytime tea від Daynee повністю складається з натуральних інгредієнтів, таких як екстракт зеленого чаю, чай улун, камбоджійська гарцинія, цедра апельсина, корінь женьшеню та інших, дія яких спрямована на зниження ваги та детоксикації. Флавоноїди, що містяться в чаї, виводять токсини з організму та прискорюють обмін речовин, антиоксиданти зміцнюють імунітет, кофеїн бадьорить та активізує роботу мозку.

Основні функції чаю:

  • Зменшує апетит.
  • Бадьорить і тонізує.
  • Сприяє зниженню ваги.
  • Підтримує здорове травлення та регулює перистальтику кишечника.
  • Зменшує здуття живота.
  • Покращує процеси очищення організму.

Денний чай у поєднанні з вечірнім чаєм Slim Boost Keto diet detox Evening tea є ідеальним поєднанням натуральних засобів для очищення та детоксикації організму.

Склад чаю на 100% органічний. Чай застосовується для чоловіків і жінок різного віку.

З чаєм "Slim Boost Keto diet detox Daytime tea" процес схуднення буде приємним та безпечним!

В упаковці 28 чайних пакетиків.

Ingredients: Green tea, oolong, orange peel, Gamboge, lemon grass, ginger root, dandelion, ginseng root

Склад: зелений чай, улун, апельсинова цедра, екстракт камбоджійської гарцинії, лимонна трава, корінь імбиру, кульбаба, корінь женьшеню.

Видали небажаний жир без побічних ефектів за допомогою чаю "Slim Boost Keto diet detox Daytime tea"!

Активні інгредієнти

Зелений чай багатий на вітамін С, допомагає зменшити накопичення жиру в організмі.

Улун бадьорить і тонізує, допомагає зосередитися та активізувати роботу мозку, зміцнює імунітет, дозволяє суттєво знизити ризик виникнення хвороби Альцгеймера та склерозу. Улун – чудовий засіб боротьби з депресією.

Екстракт камбоджійської гарцинії впливає на жировий обмін, блокує процес синтезу (накопичення) жирів (ліпогенез) і стимулює процес розщеплення жирів (ліполіз). Знижує рівень холестерину та жирних кислот. Пригнічує апетит та сприяє зниженню ваги.

Цедра апельсина багата на вітаміни А, С, B, E, ефірні олії та антиоксиданти і надає тонізуючу дію, підвищує настрій, знижує сонливість, викликану перевтомою або перенапругою, підвищує уважність, підвищує працездатність, стимулює розумову активність. Це натуральний природний антибіотик, який захищає від сезонних інфекцій та застуд.

Корінь імбиру допомагає знизити рівень холестерину, покращує пам'ять і концентрацію, має протизапальні властивості, покращує перетравлення жирів, стимулює обмін речовин та допомагає схуднути.

Кульбаба знижує рівень зайвого жиру в печінці, підвищує імунітет, знижує запальні реакції в організмі, стимулює травлення, детоксикує печінку, підвищує антиоксидантну активність.

Корінь женьшеню є тонізуючим, загальнозміцнюючим та стимулюючим засобом. Застосовується для покращення концентрації, пам'яті, розумового процесу та фізичної витривалості, допомагає впоратися з депресією та тривогою, покращує обмінні процеси, очищає організм від токсинів.

Рекомендації щодо застосування

Пити чай 1-2 рази на день (вранці та в середині дня) по 1 пакетику щоразу.

Рекомендації щодо приготування

Покласти 1 пакетик чаю в склянку і залити окропом. Дати настоятися 3-5 хв.

Зберігання

Зберігати в щільно закритій упаковці далеко від сонячного проміння.

Застереження

Не застосовувати при вагітності та годуванні груддю. Не давати дітям.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Показання до застосування
  • Зменшити вагу. Більш ефективно спалювати калорії. Прискорити метаболізм. Очистити організм від шлаків та токсинів. Підвищити рівень енергії. Зменшити апетит.
Склад
  • зелений чай, улун, апельсинова цедра, екстракт камбоджійської гарцинії, лимонна трава, корінь імбиру, кульбаба, корінь женьшеню
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 28
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Далер Хамидов
    Відгук від покупця. Продавець: P-Power

    Чай приємний на смак, але головне що він притупляє апетит та бадьорить. Пив коли по 1, коли по 2 пакетика на день. За 3 тижні прийому з вечірнім чаєм (його я пив по пакетику через день, він допомагає кишечнику) вага знизилася на 4 кг. Можливо це не тільки завдяки чаю, бо в мене 3 рази на тиждень кардіотренування, стежу за калоріями, але те що він стримує апетит це дуже добре.