Вечірній чай для схуднення Slim Boost Keto diet detox Evening tea (14 пак.) Daynee

1 відгук Код:  406869729

Вечірній чай для схуднення Slim Boost Keto diet detox Evening tea (14 пак.) Daynee

1 відгук Код:  406869729

Продавець:P-Power

4.9/5  ( 21 оцінок )

Немає в наявності

190

9

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Завершіть свій день із заспокійливим та детоксикуючим вечірнім чаєм "Slim Boost Keto diet detox Evening tea". Чай сприяє поліпшенню травлення, знижує апетит, уповільнює старіння клітин організму, сприяє схудненню. Рекомендується застосовувати із денним чаєм "Slim Boost Keto diet detox Daytime tea".

Вечірній чай для схуднення Slim Boost Keto diet detox Evening tea від Daynee має м'який ефект очищення товстої кишки та ідеально підходить для здорового покращення травлення. У складі чаю лише натуральні інгредієнти, дія яких спрямована на зниження ваги та детоксикацію організму. Флавоноїди, що містяться в чаї, виводять токсини з організму та прискорюють обмін речовин, а антиоксиданти зміцнюють імунітет та запобігають старінню шкіри.

Основні функції вечірнього чаю:

  • Поліпшує роботу товстого кишечника.
  • Пригнічує апетит.
  • Сприяє зниженню ваги.
  • Підтримує здорове травлення та регулює перистальтику кишечника.
  • Зменшує здуття живота.
  • Заспокоює та покращує сон.

Вечірній чай у поєднанні з денним чаєм "Slim Boost Keto diet detox Daytime tea" є ідеальним поєднанням натуральних засобів для очищення та детоксикації організму.

Склад чаю на 100% органічний. Чай застосовується для чоловіків і жінок різного віку.

З чаєм "Slim Boost Keto diet detox Evening tea" процес схуднення буде приємним та безпечним!

В упаковці 14 чайних пакетиків.

Ingredients : Senna, licorice root, mint, fennel, orange peel, cinnamon, ginger root, dandelion, lemon grass.

Склад: сенна, корінь солодки, м'ята, фенхель, цедра апельсина, кориця, корінь імбиру, кульбаба, лимонна трава.

Видаліть небажаний жир без побічних ефектів за допомогою чаю "Slim Boost Keto diet detox Evening tea"!

Активні інгредієнти

Сенна має м'яку проносну дію, покращує роботу товстого кишечника. Використовується при запорах, хронічних колітах, геморої, після прийому протиглистових засобів. Видаляє отрути та токсини із шлунково-кишкового тракту.

Корінь солодки багатий на гліциризинову кислоту, яка має противірусну, імуномодулюючу, антигістамінну та протизапальну дію. При порушенні роботи шлунково-кишкового тракту та значному наборі ваги корінь солодки допомагає вивести надлишки шлакових відкладень. Завдяки цьому процесу зменшується кількість токсинів в організмі і маса тіла знижується. Застосування кореня солодки сприятливо впливає на кислотність слизової оболонки шлунка.

М'ята сприяє травленню, допомагає розслабити м'язи живота, полегшуючи спазми шлунка, стимулює вироблення жовчі, що активізує перетравлення жирів.

Фенхель сприяє придушенню апетиту, створюючи почуття ситості. Вживання фенхелю допомагає уникнути переїдання, сприяє зменшенню жирових відкладень.

Цедра апельсина багата на вітаміни А, С, B, E, ефірні олії та антиоксиданти і надає тонізуючу дію, підвищує настрій, знижує сонливість, викликану перевтомою або перенапругою, підвищує уважність, підвищує працездатність, стимулює розумову активність. Це натуральний природний антибіотик, який захищає від сезонних інфекцій та застуд.

Кориця покращує роботу травної системи, нормалізує апетит, зменшує здуття живота та допомагає боротися із запорами. Чай з корицею прискорює метаболічні процеси, сприяє схудненню, уповільнює старіння клітин організму.

Корінь імбиру допомагає знизити рівень холестерину, покращує пам'ять і концентрацію, має протизапальні властивості, покращує перетравлення жирів, стимулює обмін речовин та допомагає схуднути.

Кульбаба знижує рівень зайвого жиру в печінці, підвищує імунітет, знижує запальні реакції в організмі, стимулює травлення, детоксикує печінку, підвищує антиоксидантну активність.

Лимонна трава заспокоює та покращує сон, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, усуває нудоту та метеоризми, прискорює метаболізм, зміцнює імунну та серцево-судинну системи, підвищує гемоглобін, має детоксикаційну та антиоксидантну дію.

Рекомендації щодо застосування

Пити чай 1 раз в 1-2 дні ввечері.

Рекомендації щодо приготування

Покласти 1 пакетик чаю в склянку і залити окропом. Дати настоятися 3-5 хв.

Зберігання

Зберігати в щільно закритій упаковці далеко від сонячного проміння.

Застереження

Не застосовувати при вагітності та годуванні груддю. Не давати дітям.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Показання до застосування
  • Зменшити вагу. Більш ефективно спалювати калорії. Прискорити метаболізм. Очистити організм від шлаків та токсинів. Підвищити рівень енергії. Зменшити апетит.
Склад
  • сенна, корінь солодки, м'ята, фенхель, цедра апельсина, кориця, корінь імбиру, кульбаба, лимонна трава
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 14
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Далер Хамидов
    Відгук від покупця. Продавець: P-Power

    Купляв разом с денним чаєм, на нього також залишав відгук. Денний пив по 1-2 пакетики на день, а вечірній пив по 1 пакетику через день на ніч. Чай дуже допомагає кишечнику, зі своєю функцією справляється. Загалом за 3 тижні скинув 4 кг ваги. Рекомендую."