Корсет для спини хребта Nuoyi miao smart senssor corrector коректор постави

Корсет для спини хребта Nuoyi miao smart senssor corrector коректор постави

Продавець:СпецШланг

4.9/5  ( 48 оцінок )

329

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців, обмін/повернення товару протягом 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ортопедичний коректор постави з вібрацією SMART SENSOR CORRECTOR Універсальний Смарт корсет для спини з регульованим розміром – вирівнювання хребта Сірий призначений для формування та вирівнювання постави, завдяки чому Ви назавжди забудете про неприємні болі в хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров’ям.

Корсет для спини надійно фіксує поставу у потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями чи працюєте. При цьому ремінь не викликає дискомфорту і досить простий в експлуатації.

Розробники оснастили смарт – коректор спеціальною системою вібрації, яка постійно спрацьовуватиме, як тільки правильне положення постави порушиться, а саме в той час, коли кут нахилу становитиме близько 20 – 25 градусів.

При рівній поставі вібрація НЕ ПРАБОТУЄ!

Щоб увімкнути, достатньо натиснути єдину кнопку на корпусі. Після того, як пристрій запуститься, ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі та підняти голову. Корсет запише правильне положення, і протягом дня нагадуватиме про його порушення.

Коректор постави представлений у приємному сірому кольорі.

Регульовані ремені дозволяють легким рухом руки підлаштувати під будь-який тип статури. Можна використовувати чоловікам, жінкам та дітям. До того ж завдяки компактним розмірам пояс можна одягати під одяг, що дуже зручно.

Інноваційний  ергономічний  дизайн відповідає кривій тіла. Плечовий ремінь легко регулюється, він стійкий і не розхитується.

Завдяки якісному матеріалу – високоеластичний нейлон – коректор постави має універсальний розмір і підходить людям від 15 до 95 кг.

Положення перемикача на спині знаходиться у зручному місці і його можна відкрити самостійно!

У коректорі використовується полімерно-літієвий акумулятор ємністю 500 мАг, його можна використовувати протягом 15 днів після 2-годинної зарядки. Його легко зарядити, підключивши USB-кабель.

УВАГА! Постійне синє світло означає повний заряд / нормальна робота. Якщо ви не можете увімкнути нагадування, спочатку зарядіть його хоча б на 10 хвилин. Вібрація є при зміні постави на кут порядку 20 – 25 градусів.


Комплектація
:

– смарт коректор постави;
– кабель microUSB;
– упаковка.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців, обмін/повернення товару протягом 14 днів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами