ТОП ПРОДАЖІВ

Дарсонваль для догляду за волоссям шкірою обличчя і тіла в домашніх умовах Косметологічний апарат Потужний гребінець для дарсонвалізації 5 Універсальних Насадок (409725876)

17 відгуків

Код:  409725876

Тип елемента живлення
  • Від розетки 220 В

Дарсонваль для догляду за волоссям шкірою обличчя і тіла в домашніх умовах Косметологічний апарат Потужний гребінець для дарсонвалізації 5 Універсальних Насадок (409725876)

17 відгуків

Код:  409725876

Продавець:Принцеса Діана

4.9/5  ( 807 оцінок )

2 200

1 149

Є в наявності

140

Гарантія. Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника, обмін/повернення товару впродовж 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Косметологічний апарат Darsonoval для обличчя та тіла – імпульсний чарівник для омолодження та зміцнення шкіри!

Забудьте про проблеми шкіри – цей дивовижний апарат відновлює та зміцнює вашу шкіру. Завдяки потужності озону, він дозволяє очищати, регенерувати та зміцнювати шкіру. Озон ефективно очищає, регенерує та видаляє бактерії, а також відлущує відмерлий епідерміс, миттєво поліпшуючи зовнішній вигляд шкіри. Забезпечте своїй шкірі безпечний догляд та зробіть її помітно молодшою завдяки потужності озону, який ефективно очищає обличчя.

Ефект помітний вже після першого використання – достатньо всього кілька хвилин! Зручність та економія – нульові зустрічі, жодних додаткових витрат. Апарат має цілих 5 різних насадок, а регулятор інтенсивності дозволяє налаштовувати кількість імпульсів залежно від чутливості вашої шкіри.

Інтуїтивне управління – апарат надзвичайно простий у використанні.

Цілих 5 різних насадок:

  • Електрод-гребінець – призначений для шкіри голови; стимулює регенеративні процеси та закриває кутикули волосся.
  • Точковий електрод – для використання в труднодоступних місцях (наприклад, навколо носа, в районі вух).
  • Грибовидний електрод – основна область застосування цього електрода – процедури для обличчя, зони декольте та спини (дезінфекція шкіри, звуження пор).
  • Пост-електрод – для використання на згинах та в труднодоступних місцях.
  • Дуговий електрод – для використання на великих круглих ділянках (руки, ноги, шия).

Апарат також обладнаний регулятором інтенсивності, який дозволяє налаштовувати кількість імпульсів залежно від рівня індивідуальної чутливості вашої шкіри.

Метод дії: Дарсонваль дозволяє очищати, регенерувати та зміцнювати шкіру завдяки потужності озону. Озон очищає та регенерує шкіру, видаляє з неї бактерії та відлущує відмерлий епідерміс, миттєво поліпшуючи зовнішній вигляд шкіри.

Перед використанням порадьтеся з косметологом та лікарем!

Характеристики

Вид
  • Апарат Дарсонваль
Тип елемента живлення
  • Від розетки 220 В
Комплектація
  • Прилад Дарсонваль та 4 насадки
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 17

  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Все првцює. Очікування виправдані

    Недоліки:
    Поки немає
  • Людмила Маркова
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Дуже хороший апарат, п'ять насадок – всі суперські), випробували всією родиною. Особисто для мене найкрутіша насадка - гребінець. Це і найприємніша процедура, яку приємно робити щодня. Триває вона хвилин 10. Покращується кровообіг у ділянці голови, що корисно не тільки для шкіри, але й для самої голови). Волосся дійсно росте, "сплячі" цибулини активізуються, волосся випадає менше звичайного і в цілому ця процедура підвищує настрій і тонус. Я вже всім знайомим порекомендувала, і два таких дарсвонсаля замовляла на подарунки.

  • Данил Собелев
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Замовляв у подарунок мамі. Прийшло все у найкращому вигляді! Усі насадки працюють. Мама задоволена. Найчастіше користується дарсонвалем для лікування суглобів на руках – пальці, кисті. Говорить, їй дуже допомагає.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →