Питання покупців про Дарсонваль для догляду за волоссям шкірою обличчя і тіла в домашніх умовах Косметологічний апарат Потужний гребінець для дарсонвалізації 5 Універсальних Насадок (409725876)

16 відгуків Код:  409725876
Цікавить додаткова інформація?
  • Капштык Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Доброго дня. Прийшла забирати замовлення, а воно не відповідає сайту. Мало бути 5 насадок, вкл.велику для сідниць / так на фото і в описі товару на сайті. Однак в упаковці лише 4

    • Продавець Принцеса Діана

      Юлія, доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що сталась. Ми вже займаємось вирішенням вашого питання, з вами триматимемо зв'язок. Швидше за все, помилка сталась на складі, але у будь-якому випадку не залишимо вас на самоті з проблемою і рішення знайдемо. Гарного вечора)

  • Катерина Самара
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Хто виробник?

    • Продавець Принцеса Діана

      Вітаємо, Катерина) Наразі усі дарсонвалі, які є в Україні та 95% всіх інших у світі виробляються в Китаї.

      Ми співпрацюємо з перевіреною фабрикою вже 12 років, тому можете не хвилюватись. На всі товар ми даємо гарантію і завжди на звʼязку зі своїми покупцями, за що нас і цінять)

      Будемо раді допомогти і дякуємо, що звернулись саме до нас)

      Гарного настрою і дня!

  • Христина Савуляк
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Чи є інструкція з використання?

    • Продавець ПринцесаФабіана

      Вітаємо, Христина. Так, звичайно) Інструкція входить у комплект.

  • Артем Костенко
    Продавець: Принцеса Діана

    Вітаю) Хочу придбати цей дарсонваль мамі у подарунок. Чув, що їм можна лікувати суглоби на кистях рук, чи це так?

    • Продавець Принцеса Діана

      Артем, добридень! Дякуємо за зверенння) Дарсонваль - це прилад, який використовується для фізіотерапії, і його застосування на суглоби може бути корисним у деяких випадках. Проте, важливо розуміти, що перед використанням дарсонвалю на суглобах потрібно проконсультуватися з лікарем або фізіотерапевтом.

      Застосування дарсонвалю на суглоби може допомогти зменшити біль, запалення та покращити рухливість суглобів. Однак, це може бути не підходящим методом лікування для деяких суглобних захворювань або станів, тому що може призвести до погіршення стану. Також важливо дотримуватися рекомендацій щодо тривалості та інтенсивності процедур, щоб уникнути можливих ускладнень.

      Загалом, перед застосуванням дарсонвалю на суглоби, рекомендується отримати консультацію від медичного фахівця для оцінки вашого стану та визначення найкращого підходу до лікування.

  • Юлия Краснопольская
    Продавець: Принцеса Діана

    Внаслідок проблем з аккаунтом не можу оформити замовлення товару.
    Посилання на техпідтримку також знайти не можу.
    Куди звертатися

    • Продавець Принцеса Діана

      Юлія, доброго дня! Ви можете звернутись на гарячу лінію Розетки, там вам неодмінно допоможуть. Дякуємо за звернення і гарного дня:)