ТОП ПРОДАЖІВ

Дарсонваль для догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла в домашніх умовах, Косметологічний апарат, Потужний гребінець для дарсонвалізації, 4 Універсальних Насадки (410981085)

46 відгуків

Код:  410981085

Дарсонваль для догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла в домашніх умовах, Косметологічний апарат, Потужний гребінець для дарсонвалізації, 4 Універсальних Насадки (410981085)

46 відгуків

Код:  410981085

Продавець:Принцеса Діана

4.9/5  ( 708 оцінок )

1 500

1 099

Є в наявності

149

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Косметологічний апарат Darsonoval для обличчя та тіла – імпульсний чарівник для омолодження та зміцнення шкіри!

Забудьте про проблеми шкіри – цей дивовижний апарат відновлює та зміцнює вашу шкіру. Завдяки потужності озону, він дозволяє очищати, регенерувати та зміцнювати шкіру. Озон ефективно очищає, регенерує та видаляє бактерії, а також відлущує відмерлий епідерміс, миттєво поліпшуючи зовнішній вигляд шкіри. Забезпечте своїй шкірі безпечний догляд та зробіть її помітно молодшою завдяки потужності озону, який ефективно очищає обличчя.

Ефект помітний вже після першого використання – достатньо всього кілька хвилин! Зручність та економія – нульові зустрічі, жодних додаткових витрат. Апарат має цілих 4 різних насадки, а регулятор інтенсивності дозволяє налаштовувати кількість імпульсів залежно від чутливості вашої шкіри.

Інтуїтивне управління – апарат надзвичайно простий у використанні.

Цілих 4 різних насадки:

  • Електрод-гребінець – призначений для шкіри голови; стимулює регенеративні процеси та закриває кутикули волосся.
  • Точковий електрод – для використання в труднодоступних місцях (наприклад, навколо носа, в районі вух).
  • Грибовидний електрод – основна область застосування цього електрода – процедури для обличчя, зони декольте та спини (дезінфекція шкіри, звуження пор).
  • Пост-електрод – для використання на згинах та в труднодоступних місцях.

Апарат також обладнаний регулятором інтенсивності, який дозволяє налаштовувати кількість імпульсів залежно від рівня індивідуальної чутливості вашої шкіри.

Метод дії: Дарсонваль дозволяє очищати, регенерувати та зміцнювати шкіру завдяки потужності озону. Озон очищає та регенерує шкіру, видаляє з неї бактерії та відлущує відмерлий епідерміс, миттєво поліпшуючи зовнішній вигляд шкіри.

Перед використанням порадьтеся з косметологом та лікарем!

Характеристики

Вид
  • Апарат Дарсонваль
Колір
  • Білий
Гарантія
  • 12 місяців офіційної гарантії від виробника. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 46

  • Олег Сытников
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Дякую! Товар прийшов швидко. Упаковка була абсолютно без пошкоджень. Усі насадки цілі. Управління інтуїтивно зрозуміле. Придбано за рекомендацією трихолога, для стимулювання росту волосся. Користувався поки що тричі, все чудово. Режим середній підійшов, легке поколювання, жодних болючих відчуттів. Користуватимемося далі!

  • Мария Колесник
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Перевершив усі очікування! Дуже переживала, що це все реклама або якесь пошкодження буде з апаратом....Однак, вже після першого застосування роздратування на обличчі стали трохи менше, а як масаж голови - чоловік тепер використовує щодня, каже знімає стрес)) загалом, ми дуже задоволені покупкою, користуємось вечорами - по черзі)). І рекомендували вже всім друзям та рідним!

  • Екатерина Солонец
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

    Нам порадила дарсонваль Невролог дісткий – синові 5 років, погано працюють жувальні м'язи. У лікарні у нас є дарсонваль, але за 15 процедур виходить дуже дорого, та й у черзі стояти не дуже хочеться, тому вирішили придбати для дому, почитала, що так само застосовують у косметології - для росту волосся, від прищів, зморшок та ін. . Насадкою гребінця дитині робимо масаж голови, і собі теж – добре розслаблює. На обличчі відчуваються легкі тріски, роблю на малій потужності. Син на 3-ю процедуру вже спокійніше сидів за столом. Процедура у нас по 5 хвилин,
    Прийшло все добре упаковано, всі цілі насадки. Тому ставлю 5 зірок і рекомендую. Велике дякую!

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →