Зелений чай Big-Active із насінням конопель, листям гінкго та горіхами круга "Концентрація" 20 пак. по 1,5

Зелений чай Big-Active із насінням конопель, листям гінкго та горіхами круга "Концентрація" 20 пак. по 1,5

Продавець:Надія Смарт

Немає в наявності

323

215

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Підтримуйте свою концентрацію разом із дієтичною добавкою «Концентрація» у формі ароматного чаю з екзотичним смаком маракуї. До складу чаю входять горіхи дерева круга, екстракт із насіння конопель і листя гінкго білоба, завдяки чому напій особливо рекомендується для підвищення концентрації уваги та зменшення втоми під час розумових навантажень. Унікальне поєднання смаку високоякісного чаю з активними компонентами та солодкою ноткою маракуї ідеально підходить для періодів підвищеної розумової активності та зниження працездатності. Гінкго білоба позитивно впливає на когнітивні функції організму, покращує механізми пам'яті та концентрацію, стимулює інтелект. Горіхи круга зміцнюють життєві сили організму, знижують відчуття втоми та сприятливо впливають на весь організм людини загалом. Кожен пакетик чаю упакований в індивідуальний конверт, що зберігає неповторний смак і аромат напою. Зміна кольору пакетика через рослинні пігменти не є дефектом продукту. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Характеристики

Країна-виробник
  • Польща
Склад
  • Склад на рекомендовану добову дозу (настій, приготовлений з 3 пакетиків по 1,5 г): Активні речовини: горіхи кола 675 мг, листя гінкго 270 мг. Допоміжні речовини: чай зелений, екстракт насіння конопель, маракуя, яблуко, ароматизатори
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 20
Додаткові характеристики
  • Зелений чай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами