Зволожуючий комлекс Інфініт Forever Living Products 118 мл

Зволожуючий комлекс Інфініт Forever Living Products 118 мл

Продавець:TUTSHOP100

889

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Головна характеристика молодої шкіри - її відмінна зволоженість і свіжість. Зволожуючий комплекс Infinite з очищуючим ефектом сприяє збереженню гідробар'єру шкіри, який запобігає її пересиханню і стягуванню. Щедрий вміст ліноленової кислоти і вітаміну Е, виявлений в соняшниковій олії, зберігає ліпіди шкіри і допомагають розщепити частинки бруду і жиру. Не бажано просто змивати з шкіри бруд і косметику. Допоможіть шкірі виглядати і відчувати себе молодою, заклавши міцну основу для Ваших щоденних омолоджуючих процедур.

Заспокійливий очищуючий засіб для більш м’якої

і зволоженою шкіри.

М’який, зволожуючий, з ніжною текстурою – Зволожуючий комплекс Інфініт з очищуючим ефектом допомагає розчиняти присутні на шкірі жири, які потім легко і ніжно змиваються з поверхні шкіри обличчя, залишаючи її м’якою на дотик без відчуття сухості.

Яблучний екстракт і яблучні амінокислоти сприяють збереженню гідробар’єру шкіри, а також допомагають розчиняти присутні на шкірі жири, які потім легко і ніжно змиваються з поверхні шкіри обличчя разом з брудом і пилом.

Кокоїл гліцинат натрію, отриманий з кокосового горіха і амінокислота гліцин, забезпечують очищуючий ефект.

Фітинова кислота – природний інгредієнт з рису, допомагає підвищити ефективність антиоксидантів.

Багатий вміст ліноленової кислоти і вітаміну Е, виявлений в соняшниковій олії, зберігають ліпіди шкіри і допомагають розщепити частинки бруду і жиру.

Ключовою характеристикою молодої шкіри є добре зволоження. Це очищуючий засіб є чудовим захистом для вашої шкіри, підтримує ліпіди шкіри і допомагає зруйнувати вільні радикали.

Допоможіть своїй шкірі виглядати і відчувати себе молодше зі зволожуючим засобом, що очищає Форевер.

ВМІСТ УПАКОВКИ

118 мл

ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ

Стабілізований Гель Алое вера, вода, соняшникова олія, каприловий / каприновий тригліцерид, пропандіол, натрій кокоїл гліцинат, яблучні амінокислоти, цетеариловий спирт, капрілоілгліцерін / сополімер себациновой кислоти, сорбітан лаурат, дігептіл сукцинат, коко-глюкозид, етілгексілгліцерин, капрілілгліколь, капрілгідроксамовая кислота, екстракт плодів яблук, гліцерин, аргінін, акрилати / C10-30 алкілакрілатний кроссполімер, 1,2-гександіол, полігідроксістеаринова кислота, стеаринова кислота, ксантанова камедь, фітинової кислота.

ЗАСТОСУВАННЯ

Нанесіть невелику кількість на вологі пальці та м’яко втирайте круговими рухами в шкіру обличчя і шиї. Ретельно змийте. Для кращого результату використовуйте вранці і ввечері

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами