R3 ФАКТОР - захисний крем для шкіри Forever Living Products 56,7 г

R3 ФАКТОР - захисний крем для шкіри Forever Living Products 56,7 г

Продавець:TUTSHOP100

1 067

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей крем надає на шкіру потрійний вплив: Регулює (Retain) природну вологість, Реставрує (Restore) пружність шкіри, Радикально омолоджує (Renew) шкіру. Крем являє собою ефективну комбінацію стабілізованого гелю Алое вера, розчинного колагену і альфа-гідроксікислот (фруктові кислоти), вітамінів А і Е. Він ідеальний для пом'якшення мімічних ліній і незамінний для збереження здорової, гладкої, ніжної шкіри.

Допоможіть вашій шкірі зберегти природну зволоженість, відновити її пружність і еластичність. Даний крем – це багата комбінація стабілізованого гелю Алое вера, розчинного колагену і альфа-гідроксікислот, збагачених вітамінами А і Е, кожен з цих інгредієнтів життєво важливий для здорової шкіри.

Вітамін Е є потужним антиоксидантом, а вітамін А допомагає в підтримці здорової шкіри і допомагає впоратися з багатьма шкірними захворюваннями.

Альфа-оксикислоти (AHA) видобуваються з природних рослинних джерел, а також називаються фруктовими кислотами. Разом ці фруктові кислоти є відлущувальними речовинами, які прибирають відмерлі клітини з поверхні шкіри. Ці клітини створюють бар’єр для зволожуючих кремів, тому позбавлення від відмерлих клітин означає омолодження шкіри. В процесі відновлення шкіри ви відчуєте всі переваги R3 фактора всього за 21 день.

Креми з фруктовими кислотами були названі найбільш важливими засобами для догляду за шкірою десятиліття. Комбінуючи АГА із заспокійливим алое, R3 фактор забезпечує першу лінію захисту в боротьбі з віковими ефектами, при цьому зберігаючи молодість вашої шкіри.

ВМІСТ УПАКОВКИ

56,7 г

ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ

Стабілізований Гель Алое Вера, вода, бутиленгліколь, сквалан, метил глюцет-20, цетил диметикон, абрикосова маолія, гліцерил стеарат, поліакриламід, C13-14 ізопарафінів, лаурет-7, токоферіллінолеат, гіалуронат натрію, токоферілацетат, гліколева кислота, екстракт цукрового очерету, екстракт лимона, яблучний екстракт, ретинил пальмітат, розчинний колаген, стеарат ПЕГ-100, аскорбінова кислота, триетаноламін, діазолідінілмочевина, метилпарабен, пропілпарабен, ароматизатор.

ЗАСТОСУВАННЯ

Після очищення нанесіть на обличчя, шию і інші області, де необхідно. Для досягнення найкращих результатів використовуйте вранці і ввечері.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами