Крем бальзам Муміє після переломів і травм, опіків, обморожень, гнійно-інфекційних ран 10 г

Крем бальзам Муміє після переломів і травм, опіків, обморожень, гнійно-інфекційних ран 10 г

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

25

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам Муміє

Універсальний стародавній рецепт на основі алтайського муміє. Дає потужний ефект при зрощенні переломів і травмах, комплексному лікуванні кістково туберкульозних процесів і захворювань шкіри (паразитарних, гнійно інфекційних ран, виразок, опіків, обморожень). Ефективний при целюліті, розтяжках і тромбофлебіті.

Дія муміє підсилюють: масла лісового горіха, насіння моркви і обліпихи, масляний екстракт календули (для регенерації), екстракт золотого вуса (знімає запалення, загоює), ефірну олію ялівцю (забезпечує лімфодренаж шкіри), березовий дьоготь і D- пантенол (прискорюють обмінні процеси і кровообіг).

Спосіб застосування: при болях після переломів, при радикулітах, після удару для запобігання синців прикладати компреси. При болях в суглобах і хребті втирати протягом 3-5 хвилин 2-3 рази на день. При запаленнях глибоких вен, хронічному тромбофлебіті втирати без натискань три рази в день і не змивати протягом години. При розтяжках і целюліті наносити 2-3 рази на день масажними рухами протягом 10-15 хвилин на чисту, добре розпарену шкіру. При вугрової, алергічних висипах на ніч точково без втирання. При опіках, обмороженнях, саднах, подряпинах та інших ранах наносити на відкриті ділянки шкіри або під пов'язаність язку 3-4 рази в день.

Склад: вазелін, муміє очищене, церезин, свинячий жир, екстракт календули, масло лісового горіха, екстракт золотого вуса, олії обліпихи і насіння моркви, вітамін А, ефірну олію ялівцю, дьоготь березовий.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами