Крем бальзам Народний цілитель Стоп піт 10 г

Крем бальзам Народний цілитель Стоп піт 10 г

Продавець:Home Scape

4.7/5  ( 72 оцінок )

29

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам Стоп піт Народний цілитель 10г

Крем-бальзам ефективно вирішує проблему бромідоза (неприємного запаху) і гіпергідрозу (підвищеного потовиділення), забезпечує шкірі ніг захист від грибка, що особливо актуально після відвідування місць громадського користування (басейн, душ, сауна та ін.), Перешкоджає виникненню сверблячки між пальцями, охолоджує, усуває відчуття втоми і дискомфорту, має антибактеріальну активність і дезодоруючий ефект, відновлює захисну функцію епідермісу, прискорює регенерацію клітин.

До складу бальзаму входять активні компоненти, що традиційно застосовуються для вирішення вищеозначених проблем - оксид цинку, саліцилова кислота, тальк, а також інші складові, які доповнюють і підсилюють дію основних компонентів і один одного. Кислота борна - антисептик, затримує розвиток і зростання бактерій і грибків. Розчин морської солі в комплексі з екстрактом кори дуба - ефективні натуральні інгредієнти для зменшення пітливості і позбавлення від неприємного запаху.

Екстракти чебрецю, подорожника, ромашки, листя суниці мають виражені протизапальні властивості. Екстракт пелюсток троянд нормалізує роботу сальних залоз, перешкоджає втраті вологи, заспокоює, пом'якшує шкіру, тонізує і надає бальзаму приємний аромат.

Діаметр баночки 4,5 см, розмір упаковки 9 * 6,5 см

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами