Крем бальзам Ранозагоювальний при різних ушкодженнях шкіри: подряпини, порізи, відкриті рани 10 г

Крем бальзам Ранозагоювальний при різних ушкодженнях шкіри: подряпини, порізи, відкриті рани 10 г

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

19

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам Ранозагоювальний при різних ушкодженнях шкіри

Крем-бальзам призначений для догляду за пошкодженою і проблемною шкірою. Сприяє швидкому загоєнню ран, пов'язаних з пошкодженням ділянок шкіри, таких як подряпини, порізи, відкриті рани й такі, які довго не загоюються. До складу засобу входять: масло ромашки, ефірні олії лимону і лаванди, а також вітаміни А і Е і бджолиний віск, які мають протизапальну й антисептичну дію, покращують кровообіг шкіри, сприяють регенерації епітелію і загоєнню ран.

Крем-бальзам ефективний при фурункульозі, виразках, гнійниках, опіках, обмороженні, натертості, зменшує больові відчуття після травм і сприяє швидкому відновленню шкіри. Створює захисний бар'єр єр для шкіри людини, захищає від впливу агресивного навколишнього середовища. Зволожує і живити суху шкіру, захищає її від обвітрювання.

Спосіб застосування: на ушкоджену ділянку шкіри нанести невелику кількість крем-бальзаму. При значних ранах і пошкодженнях накласти пов'язаність язку. При фурункульозі, виразках, гнійниках наносити бальзам на чисто вимиті ділянки шкіри. Для захисту шкіри від впливу хімікатів і шкідливих середовищ обробляти руки і відкриті ділянки за 15-20 хвилин до контакту і після.

Склад: парфумоване олія, церезин, парафін, ланолін, гліцерин, віск бджолиний, масло, жирні ромашки, ефірні масла лаванди і лимона, вітамін А і Е.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами