Крем бальзам Протівогеморройний до екстрактом морозника 10 г

Крем бальзам Протівогеморройний до екстрактом морозника 10 г

Продавець:Home Scape

4.7/5  ( 72 оцінок )

25

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам Противогеморойний з екстрактом морозника

Крем-бальзам створений з натуральних компонентів, які здатні допомогти при геморої, набряку, тріщинах і свербінні в області заднього проходу. Спеціальна комбінація екстрактів і ефірних олій рослинного походження забезпечує знеболювальну дію, загоює, запобігає появі рубців, зміцнює стінки судин, перешкоджає утворенню нових вузлів.

Екстракти кори дуба і тополі чорної надають терпку дію, зменшують схильність до кровотеч, захищаючи пошкоджені тканини від подальшого подразнення. Загоює і протизапальну дію забезпечують вітаміни А і Е, віск бджолиний, ефірну олію чайного дерева. Поєднання екстрактів маліні, каштана і ефірних масел кипариса і лимона попереджує ускладнення геморою, сприяє зменшенню і зникненню гемороїдальних вузлів.

Крем-бальзам забезпечує швидке зниження вираженої болю і симптомів геморою, дефекація проходити менш болісно.

Спосіб застосування: при перших ознаках геморою наносити на запалену область заднього проходу кілька разів на добу і після дефекації і прийняття гігієнічного душу. Використовувати до закінчення ознак запалення. Рекомендується використовувати для профілактики геморою.

Склад: вазелін, церезин, ланолін, екстракти кори дуба, тополі чорної, малини, каштана і морозника, вітаміни А і Е, віск бджолиний, сірка очищена, ефірні олії кипариса, чайного дерева і лимона.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами