Крем бальзам від лишаю та псоріазу

Крем бальзам від лишаю та псоріазу

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

25

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам від лишаю і псоріазу

Ефективний засіб, розроблене з натуральних компонентів. Рекомендується використовувати при подразненні і лущення шкіри, попрілостях, екземі, лишаї, псоріазі та інших шкірних захворюваннях. Активним діючим компонентом крем-бальзаму є комплекс витяжок з лікарських рослин. Комбінація екстрактів стебел і листя низка, чистотілу і любистку забезпечує проникнення крем-бальзаму в лускаті ущільнення, розм'якшує їх.

Екстракт кореня оману, календули і натуральний березовий дьоготь сприяють м'яка якому відшарування ороговілих клітин, надають крем бальзаму бактерицидні та протизапальні властивості. Ефірна олія ялівцю, масло обліпихи і екстракт алое активізують процес клітинного оновлення, повертаючи шкірі еластичність і природний колір.

Спосіб застосування: нанести крем-бальзам на уражені ділянки тіла і дати йому вбратися. Процедуру проводити не менше одного разу на день після прийняття ванни. Увага! Вживання алкоголю викликає загострення захворювань!

Склад: вазелін, цезеріна, ланолін, екстракти стебел і листя чистотілу і низка, кореня оману, софори, екстракти календули, любистку, червоний, віск бджолиний, масло обліпихи і ефірне масло ялівцю, дьоготь березовий.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами