Гель-бальзам Народний цілитель при шпорі і кісточці від подагри туба 40 мл

Гель-бальзам Народний цілитель при шпорі і кісточці від подагри туба 40 мл

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

59

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гель-бальзам  при шпорі та кісточці від подагри туба 40 мл Народний цілитель

Гель-бальзам при шпорі та кісточці від подагри від бренду «Народний цілитель» – це справжня «панацея» для всіх людей, які страждають від сильного болю під час зміни погоди. Універсальний засіб допомагає розслабитися, позбутися дискомфортних відчуттів та захистити своє тіло від появи дрібних недосконалостей.

Завдяки насиченому натуральними компонентами складу, шовковиста консистенція миттєво поглинається шкірою, цілеспрямовано діючи на вогнище запалення. Крім чудового виконання своїх основних обов'язків, функціональний продукт відрізняється профілактичними властивостями. він зміцнює опорно-руховий апарат та м'які тканини, мінімізуючи ризик їх подальшого пошкодження.

Переваги: 

  • Полегшує ревматичні та подагричні болі.
  • Зменшує дискомфорт у суглобах.
  • Усуває шпору п'яти і кісточку.

Склад: Aqua, Viola Tricolor Extract, Juglans Regia (persian Walnut) Leaf Extract, Juniperus Communis Extract, Pinus Sulvestris Extract, Arctium Lappa Root Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Willow Bark Extract ( salix Nigra), Carbomer, Juniperus Communis Essential Oil, Pinus Silvestris Essential Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Спосіб застосування: при больових відчуттях, на попередньо очищену шкіру ніг нанести невелику кількість гелю-бальзаму на місця виникнення шпори та подагрічної кісточки і втирати легкими масажними рухами до повного вбирання. Повторювати 2-3 рази на день. Рекомендуємо використовувати до повного зникнення наросту.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами