Крем бальзам для губ АнтіГерпес з ефірною олією м'яти 10 г

Крем бальзам для губ АнтіГерпес з ефірною олією м'яти 10 г

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

25

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Антігерпес - бальзам для губ з ефірною олією м'яти

Унікальний бальзам розроблений для швидкого позбавлення від симптомів вірусу герпесу і для його профілактики. Вазелін, віск, бджолиний і ланолін, які є хорошими провідниками біологічно активних речовин, збагачених натуральними екстрактами і ефірними оліями лікарських рослин, пом'якшують, живлять, захищають шкіру, перешкоджають поширенню висипань.

Екстракт часнику і ефірне масло чайного дерева успішно пригнічують бактеріальну, вірусну і грибкову патогенну флору. Екстракт екстракту добре загоює, знімає запалення. Ефірні олії лаванди і пелюсток троянд тонізують, надають бальзаму легкий квітковий аромат.

Спосіб застосування: нанести бальзам на шкіру губ при висипах вірусу герпесу, для запобігання його поширення. Застосовувати бальзам до повного очищення губ від освіти кірочок і загоєння тріщин. Використовувати в профілактичних цілях.

Склад: вазелін, віск бджолиний, ланолін, екстракти пелюсток троянд, алое, квіток календули, плодів часнику, ефірні олії чайного дерева, лаванди і м'яка яті.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами