Вазелін косметичний для пом'якшення та захисту шкіри 10 г

Вазелін косметичний для пом'якшення та захисту шкіри 10 г

Продавець:Home Scape

4.7/5  ( 69 оцінок )

10

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вазелін косметичний 10 г для захисту та пом'якшення шкіри

Один із найвідоміших косметичних продуктів - це вазелін. Він виник ще наприкінці ХІХ століття. З того часу не втрачає популярності в багатьох країнах світу. Найчастіше його використовують для заспокоєння та зволоження епідермісу. Косметичний вазелін для пом'якшення та захисту шкіри стане вашим незамінним помічником у процедурах догляду за тілом.

Один з активних компонентів - «вітамін молодості» Е – ефективно знімає роздратування та надійно захищає шкіру від передчасного старіння. Вітамін F зволожує епідерміс та підтримує його бар'єрну функцію. Вазелін можна застосовувати для пом'якшення огрубілого шкірного покриву п'ят, для надання форми бровам та видалення водостійкої косметики. У холодну пору року він урятує губи від обвітрювання. Якщо дитина плаче під час миття голови, нанесіть вазелін на брови. Він створює бар'єр, який не дозволяє шампуню потрапити у вічі.

Спосіб застосування: нанести на попередньо очищену пошкоджену або огрубілу шкіру тонкою кулею і втерти легкими рухами. Застосовувати перед сном, залишаючи на всю ніч. При необхідності зробити захисну пов'язку, на ноги надіти бавовняні носки.

Склад: парфумерна олія, церезин, парафін, віддушка.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами