Крем бальзам Народний цілитель Перцевий 10 г

Крем бальзам Народний цілитель Перцевий 10 г

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

25

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам перцевий Народний цілитель 10г

Комбінований засіб, до складу якого входять компоненти рослинного походження, позбавляє від болю в області спини і в інших частинах тіла внаслідок отриманих вивихів і переломів, при радикуліті, ударах, розтягуванні зв'язок, скутості рухів після переохолодження і протягів, кріпатурі м'язів після фізичних навантажень. Крем-бальзам надає тривалу зігріваючу, знеболюючу та протизапальну дію, посилює мікроциркуляцію крові в поверхневих шарах шкіри, стимулює обмін речовин, знімає напругу і втому, як допоміжний засіб з зігріваючим властивістю ефективний в комплексній терапії при застуді.

Екстракти червоного перцю, багна і кореня живокосту, часто застосовуються в народній медицині і фітотерапевтами, надають місцеву подразнюючу та знеболювальну дію, забезпечують тривалий зігріваючий ефект, покращують кровообіг, зміцнюють і захищають стінки судин, знімають запалення і набряки. Аромати ефірних масел лаванди, розмарину і коріандру в комплексі з екстрактом часнику здатні усувати нервову напругу, знімати м язові спазми, справлятися з больовим синдромом і покращувати загальний стан організму.

Діаметр баночки 4,5 см, розмір упаковки 9 * 6,5 см

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами