Крем бальзам Народний цілитель Від кашлю 10 г

Крем бальзам Народний цілитель Від кашлю 10 г

Продавець:Home Scape

4.6/5  ( 75 оцінок )

25

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-бальзам від кашлю Народний цілитель 10г

Комбінований препарат рослинного і тваринного походження, застосовується в комплексній терапії простудних захворювань дихальних шляхів, які супроводжуються кашлем (бронхіт, пневмонія, грип, ГРЗ, ангіна та ін.), Астмі, а також для профілактиці. Завдяки натуральним компонентам, що входять до складу, бальзам сприяє розрідженню і відділенню мокротиння, знімає бронхоспазм, підвищує еластичність бронхів.

Екстракт буркуну має відхаркувальну, потогінну дію, екстракти перцю стручкового і хрону - розігріваються, протимікробну властивостями, відновлюють баланс міжклітинної рідини і зменшують набряк і інфільтрацію запалених тканин. Ефірна олія евкаліпта - джерело дубильних речовин і хлорофілу, його аромат створює відчуття повноти дихання, полегшує набряки слизових. Парі ментолу значно скорочують позиви до кашлю. Масло Терпентинне (скипидар) при вдиханні стимулює бронхи, його часто використовують для лікування затяжного кашлю, а також як протимікробний засіб при хронічних запальних захворюваннях бронхів і легенів. Гусячий жир при кашлі застосовується як допоміжний засіб, активно прогріває дихальні шляхи, що полегшує процес дихання.

Діаметр баночки 4,5 см, розмір упаковки 9 * 6,5 см

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами