Показання до застосування:
Додаткове джерело харчових волокон, біологічно активних речовин рослинного походження для осіб, що контролюють масу тіла. Сприяє нормалізації обміну речовин та покращенню психоемоційного стану. Має антиоксидантні властивості.
Склад:
Ягоди годжі – 100%.
Опис діючих речовин:
Ягоди Годжі мають антиоксидантну активність, знижують рівень холестерину і глюкози в крові, покращують кровообіг, нормалізують тиск, надають загальнозміцнюючу і тонізуючу дію, покращують зір, підвищують лібідо.
Ягоди Годжі застосовують як один з найефективніших засобів для схуднення. Плоди рослини мають низький глікемічний індекс. Чим він нижчий, тим повільніше підвищується цукор у крові після прийняття їжі. Глікемічний індекс ягід Годжі дорівнює 29, у глюкози - 100, енергетична цінність ягід - 62 ккал/100 г. Ця властивість ягід Годжі дозволила застосовувати їх в різних дієтичних програмах, у тому числі для схуднення.
Антиоксидантна активність обумовлена флавоноїдами, вітамінами, зокрема вітаміном С, каротиноїдами. Антиоксиданти уповільнюють окислювальні процеси в організмі, перешкоджають утворенню вільних радикалів, які сприяють старінню, знижують ризик виникнення вікових, серцево-судинних, онкологічних захворювань, підвищують імунітет.
Флавоноїди ягід Годжі зміцнюють кровоносні судини (Р-вітамінна активність), перешкоджають природному старінню шкіри.
Бетаїн і ліцин покращують пам’ять, запобігають ризику серцево-судинних захворювань. Каротиноїди сприяють зниженню рівня холестерину в крові.
Ягоди Годжі покращують роботу шлунково-кишкового тракту, мають послаблюючі властивості.
Спосіб застосування:
1 ст. ложку ягід Годжі залити 0,5 л окропу, настояти в термосі протягом 30 хвилин. Дорослим вживати по 0,5 склянки 2-3 рази на день після вживання їжі. Після використання ягоди можна вживати в їжу. Курс прийому — 30 днів.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість, вагітність, період лактації, діти до 12 років.
Енергетична цінність ккал / 100 г:
62 ккал
Харчова (живильна) цінність в 100 г продукту:
Білки - 0,006 г; вуглеводи - 0,015 г; жири - 0 г.
Форма випуску:
П/е пакет, вкладений в упаковку, 100 г.
Термін придатності:
24 місяці