Крем бальзам Народний цілитель при болях у хребті з ефектом лідокаїну шайба 30 г

Крем бальзам Народний цілитель при болях у хребті з ефектом лідокаїну шайба 30 г

Продавець:Home Scape

4.7/5  ( 69 оцінок )

75

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем бальзам Народний цілитель при болях у хребті  з ефектом лідокаїну  шайба 30 г

Цей крем-бальзам дуже ефективний при дискомфорті у хребті. Він допомагає при різних захворюваннях, починаючи остеохондрозом та ревматизмом, закінчуючи сколіозом та радикулітом. Його можна використовувати для профілактики захворювань опорно-рухового апарату під час виконання масажних процедур. Натуральний продукт, який складається з лікувальних рослин, зробить свою справу!

Спосіб застосування: При болях у хребті, попереку, колінах та інших суглобах, де є запалення, невелику кількість крем-бальзаму втирати 2-3 рази на добу в проблемні зони.

Склад: Petrolatum, Betula Alba Bud Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Ceresin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (And) And) Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Syringa Vulgaris Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Cera Alba, Camphor, Thymus Serpillum Extract, Methyl Salicylate, Turpentine, Juniperus Communis Fruit Oil.

Характеристики

Призначення
Застосування
  • Спосіб застосування:При болях у хребті, попереку, колінах та інших суглобах, де є запалення, невелику кількість крем-бальзаму втирати 2-3 рази на добу в проблемні зони.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами