Гель-Бальзам Healer cosmetics при невралгії та запаленні сідничного нерва 40 мл (1993117049)

Гель-Бальзам Healer cosmetics при невралгії та запаленні сідничного нерва 40 мл (1993117049)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

53

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

15 цілющих трав, що входять до складу гель-бальзама Народний Цілитель, призначені для боротьби та профілактики невралгії різного походження: поліневриті, мігрені, люмбаго, ревматизмі, ішіасі, радикуліті, міозитах і розтягненнях м’язів.


Застосування
Нанести на уражені ділянки шкіри та втирати легкими масажними рухами до повного вбирання. Повторювати 2–3 рази на добу. Рекомендуємо застосовувати у разі міжреберної та інших видів невралгії, ревматизмі, радикуліті, ішіасі та розтягненнях, у профілактичних цілях, та під час масажу.
Склад
AQUA*, TURPENTINE*, CAMPHOR*, METHYL SALICYLATE*, JUNIPERUS COMMUNIS ESSENTIAL OIL***, COCHLEARIA ARMORACIA (HORSERADISH) EXTRACT**, BRASSICA RAPA ROOT EXTRACT**, SYRINGA VULGARIS EXTRACT**, ALLIUM SATIVUM (GARLIC) EXTRACT**, HUMULUS LUPULUS EXTRACT**, JUNIPERUS COMMUNIS EXTRACT**, ARNICA MONTABA (ARNICA) FLOWER EXTRACT**, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT**, EUCALYPTUS EXTRACT**, BETULA ALBA EXTRACT**, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF EXTRACT**, ARTEMISIA VULGARIS (MUGWORT) EXTRACT**, CARBOMER. *інгредієнти органічного походження,**рослинні екстракти, **ефірні олії.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами