Боро аюр Triuga 5-d захист крем для ніг 25 г + 5 г (1926357483)

Боро аюр Triuga 5-d захист крем для ніг 25 г + 5 г (1926357483)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

68

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

крем для ніг

Унісекс

Крем «5Д» для ніг створений на основі природних компонентів, які інтенсивно живлять суху та огрубілу шкіру стоп. Крем добре пом'якшує шкіру ніг, усуває тріщини на ступнях і натоптні. Шкіра ніг стає м'якою та доглянутою.

Має також антибактеріальну властивість, захищає від пітливості ніг допомагає позбутися неприємного запаху. Є профілактичним засобом проти грибка. Пом'якшує шкіру та усуває тріщини на ступнях.

Олія Ши — живить і тонізує шкіру. Жасмин — інтенсивно захищає шкіру від зневоднення й живить її.Підходить для догляду за дуже чутливою шкірою. Гліцерин — зволожує шкіру та знімає відчуття сухості.

Нанести крем на необхідну зону шкіри. Використовувати 2-3 рази на день.

Aqua, extracts: Neem/Нім, Mandjishta/Манджішта, Henna/Хна, Allantoin/Алантоїн, Jasminum/Жасмин, Butyrosperum Parkii/Масло Ши, Urea Pura/мочевина, Ricinus Communis Seed Oil/Касторова олія, Talcum Powder/Тальк, Zincidextoкси ципак, Paffumin Liquidum/Вазелінова олія, Panthenol/Д-пантенол, Glycerine/Гліцерин, Salicylic Acid/Саліцилова кислота, Boric Acid/Борна кислота, Octopigox/Октопірокс, Methylis Salicylas/Метилсалатци, Menthol/Ментол, Camphoramфора, Eulsifer/Емулятор Stearic Acid/Стеаринова кислота, Cetearyl Alcohol/Цетилстеаріловий спирт, Allantoin/Аллатон, Preservative/Консервант, Sodium Hydroxide/Натрій гідроокис

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами