Сустагін Triuga бальзам для тіла 75 г + 11 г (1926357476)

Сустагін Triuga бальзам для тіла 75 г + 11 г (1926357476)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

84

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бальзам для тіла

Унісекс

Ефективний засіб у разі радикуліту, остеохондрозу, артриту, артрозу, болів у суглобах. Зменшує біль, знімає набряки, стимулює кровообіг. Має сприятливий вплив на вегетативну нервову систему.

Екстракт кінського каштана — покращує кровообіг, запобігає утворенню тромбів і зміцнює стінки судин. Лаванда — зменшує запалення, прискорює процес загоєння ран і виразок, позаяк є природним антибіотиком і антисептиком.

М'ята — покращує кровообіг, унаслідок чого посилюється кровотік і зміцнюються судини. М'ята має антисептичну властивість, що дає змогу зменшити запалення. Стручковий перець — розширює судини, активізує локальну мікроциркуляцію крові.

Червоний перець — покращує кровообіг і позитивно впливає на кровоносну систему. Запобігає утворенню тромбів. Польовий хвощ — у цій рослині міститься кремній, що робить його ефективним засобом проти остеопорозу. Кремній сприяє швидкій регенерації кісткової тканини та зміцнює кістки.

Пихта-екстракт допомагає зняти больові відчуття й запалення в суглобах. Стимулює кровоутворення, прискорює регенерацію шкіри. Сіль мертвого моря — має антисептичний і заспокійливий ефект, допомагає утримувати вологу в клітинах і сприяє регенерації тканин шкіри. До складу входить кальцій солі мертвого моря, який необхідний для формування кісток.

Бджолина отрута — знімає запалення й біль після інтенсивних фізичних навантажень.

Тонким шаром нанести крем на проблемну зону тіла.Використовувати 3 рази на день. Рекомендована тривалість застосування 4 тижні. Для закріплення результату застосувати повторно за 2 тижні.

Aqua, Extracts: Aesculus Hippolastanum/Конський каштан, Chilli papper/Стручковий перець, Horsetail field/Хвощ польовий, Volatile oils: Abies holophylla/Пихта, Eucalyptus/Евкапт, Lavender/Лаванда, Pepormint/М'ята, Solubili agent agent hydroydroychelculse, Salt of Dead Sea/Соль Мертвого моря, Glycerin, Extract CO2, xanthan gum, turpentine, Bee venom/Пчелина отрута, Preservative.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами