Крем Triuga dr.трав раножив 30 г (Крем Triuga dr.трав раноживши 30 г (1926357471)

Крем Triuga dr.трав раножив 30 г (Крем Triuga dr.трав раноживши 30 г (1926357471)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

66

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем із ранозагоювальною дією<br/><br/>Унісекс<br/><br/>Активні природні компоненти, що входять до складу крему, допомагають прискорити процес загоєння ранок, порізів і опіків.
Крем містить екстракти:
Обліпиха — має протизапальну та ранозагоювальну властивість.Заспокоює шкіру, сприяє швидкому загоєнню ран у разі опіків і пролежнів, знімає свербіж під час екземи та дерматитів.
Алое — має антибактеріальну властивість. Усуває запальні процеси та почервоніння, прискорює процес загоєння ранок, порізів, опіків.Активно застосовувати в догляді за проблемною шкірою, схильною до висипання.
Каланхое — ефективно бореться з почервонінням, подразненням на шкірі. Очищає шкіру від фурункул і шкірних висипань. Живить і відновлює шкіру, надає їй гладкості.
Кора осіни та олія зародків пшениці — у разі запалень шкіри, лікування ран і опіків. Сприяє швидкому загоєнню ран.
Амарант — допомагає зняти запалення і сприяє відновленню епідермісу. Вітамін Е, який міститься в олії амаранту, інтенсивно живить шкіру.<br/><br/>Нанести крем на необхідну зону шкіри. Використовувати 2-3 рази на день. Курс 2-3 тижні.<br/><br/>Aqua, emulsifying wax, extracts: sea buckthorn/обліпиха, aloe/алое, kalanchoe/каланхое, aspen bark/кора осіни, wheat germ/мало зародків пшениці, CO2 extract: amaranth/амерант, beroбету каротин, perfeservative, extrol.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами