Коректор постави корсет для спини регульований на липучках, розмір М, Чорний

Розмір
  • M

Коректор постави корсет для спини регульований на липучках, розмір М, Чорний

Продавець:AliDeals

4.5/5  ( 348 оцінок )

363

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Коректор постави для спини, універсальний бандаж - формує правильну поставу за рахунок утримання хребта у фізіологічно правильному положенні та зниженні навантаження на нього.

Він виконаний з міцної, тонкої тканини, що дихає, його можна носити під повсякденним одягом. Конструкція коректора постави допомагає розправити плечі, відтягнути їх назад, зручно носити як чоловікам, так і жінкам. У ньому комфортно знаходиться цілий день вдома, на роботі, на прогулянці або фітнесом.

Коректор допоможе при тривалій роботі за комп'ютером, у випадках, коли важко тримати спину рівно і з'являється сутулість, людям зі скривленням хребта. У такі моменти страждає не лише постава, а й самопочуття загалом. Порушується кровопостачання та фізіологічне становище м'язів. Коректор рекомендується носити людям з малорухомим способом життя та з сидячою роботою – водіям, офісним працівникам, продавцям, диспетчерам тощо.

Правило використання: надягніть корсет на тіло, щільно зафіксуйте за допомогою 2х лямок на липучках. Простежте, щоб пояс був добре затягнутий, інакше користь від коректора буде мінімальною.

Особливості:

- Регульований коректор постави: цей унікальний регульований коректор постави призначений для забезпечення оптимальної підтримки та корекції поганої постави, ефективно полегшуючи біль у спині.
- Дихаючі підтримуючі ремені: виріб оснащений дихаючими підтримуючими ременями для плечей і талії, забезпечують комфорт при носінні і знижують ризик перегріву і подразнення.
- Конструкція з композитного матеріалу: з високоякісного композитного матеріалу, забезпечує чудову міцність та довговічність, що робить його найкращим рішенням для полегшення болю в спині.
- Унікальне рішення: продукт постачається як єдине ціле, що спрощує носіння та використання. Його можна легко відрегулювати під різні типи статури та розміри.

Характеристики:

Тип: коректор постави спини.
Матеріал: композитний матеріал.
Вид застібки: регульована липучка.
Підходить як чоловікам, так і жінкам.
Непомітний під одягом.
Розмір М.
Колір: чорний.

Комплектація:

  • коректор постави спини
  • упаковка

Характеристики

Розмір
  • M
Матеріал
  • повітропроникне гіпоалергенне полотно
Додаткові характеристики
  • формує правильну ортопедичну поставу
Показання до застосування
  • людям з малорухомим способом життя та з сидячою роботою
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами