Відгуки покупців про Органайзер аптечка для таблеток VMHouse компактна переносна таблетниця на 3 яруси контейнер для зберігання ліків та бадів білий (0072-0001)

8 відгуків Код:  421529604
Залиште свій відгук про цей товар
  • Любомир Ханас
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Спочатку прийшов органайзер зломаний. Не помітили при отриманні, а лише вдома побачили. Думав уже будуть проблеми з поверненням, бо продавець не розетка. Але продавець дуже оперативно і без ніяких але обміняв товар на повністю робочий новий. Продавець оплатив доставку новою поштою в дві сторони. Дякую за гарний сервіс, розумію, що ніхто від такого не застрахований.

    Переваги:
    компактна, гарно розкладається
    Недоліки:
    один великий нижній відділ в якому утворюється трошки хаоу і якщо заповнений, то відповідно не видно написів на сторонах баночок/пляшечок, бо дивишся на них зверху.
    • Продавець VM HOUSE

      Вітаємо Вас, Любомире!

      Дуже дякуємо за Ваш зворотній звязок, за Ваш відгук. Нам приємно чути, що Ви залишилися задоволені покупкою, нашим сервісом і Вам сподобався цей Органайзер аптечка для пігулок.

      Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.

      Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

      З повагою, VMHouse

  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Гарний на вигляд органайзер. Не з цупкого пластику. Але за свої гроші піде.

    Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Якість пластику 5/10
    • Продавець VM HOUSE

      Анно, щиро дякуємо Вам за відгук!

      Ми раді, що Вам сподобався наш товар Органайзер аптечка для пігулок. Бажаємо приємного користування!

      Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

      З повагою, VMHouse

  • Анатолий Рукетюк
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Супер! Якість аптечки чудова.

    • Продавець VM HOUSE

      Анатолію, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

  • Данил Керасимов
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Чудова аптечка. Всі ліки тепер в одному місці. Рекомендую!

    • Продавець VM HOUSE

      Даниле, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

  • Петр Волоха
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Зручна штука, багато відділень, розклав все, щоб довго не шукати ліки. Все поміщається, розміром підійшла.

  • Карина Маяцкая
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Якісна аптечка. Всі ліки тепер на своєму місці. Сама аптечка містка, дуже зручна, не займає багато місця.

  • Лидия Котовская
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Классный органайзер, выглядит супер)

    Переваги:
    Стоимость и качество сборки!
  • Валя Кочетко
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

    Знайшла такий варіант аптечки, він мені дуже сподобався, тому що все статичне і легко носити з собою + має доволі непоганий вигляд. Усередині все дуже якісно зроблено, все поміщається і навіть залишається вільне місце. Спасибі!