Коректор постави, випрямляч для спини для дорослих і дітей POSTURE DEVICE Чорний

Коректор постави, випрямляч для спини для дорослих і дітей POSTURE DEVICE Чорний

Продавець:PromoMarket

4.8/5  ( 258 оцінок )

320

295

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ергономічний дизайн. Використовуйте високоякісні та податливі матеріали, щоб зробити U-подібний масаж шиї, який відповідає вигину вашої шиї. він не ковзатиме, тож на ваших плечах не буде навантаження.

Ультразвуковий портативний лімфатичний заспокійливий інструмент для корекції шиї. Завдяки ультразвуковим коливанням жирові клітини розпадаються і перетворюються на рідину. Це дає організму швидко й ефективно засвоювати всі натуральні інгредієнти, роблячи його бадьорим і затишним для всіх.

Запобігання лімфатичному закупорюванню. Вважається, що ультразвуковий портативний лімфатичний заспокійливий інструмент для корекції фігури зміцнює нашу лімфатичну систему та підвищує ефективність лімфодренажу. Це може допомогти в процесі нашого тіла, даючи змогу лімфатичній системі швидше та легше зливати рідини, які можуть нести клітинні побічні продукти та інші відходи.

Гарне кровообіг. Ультразвуковий інструмент для корекції фігури Mericle допомагає припливу крові до органів і тканин по всьому тілу. Через хвилі, які випромінює Інструмент, він допомагає розчиняти блокування й аномалії.

Широке використання. Костюм для сидячих офісних працівників, людей зі схильною головою є ідеальним інструментом для очищення організму та зниження ваги.

Характеристики

Частина тіла
Ступінь фіксації
Матеріал
  • Пластик
Вага в упаковці
  • 100 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами